Γιώργος Ηλιόπουλος: Οι οικονομικές δυσκολίες και η δουλειές πριν γίνει ηθοποιός
Showbiz

Γιώργος Ηλιόπουλος: Οι οικονομικές δυσκολίες και η δουλειές πριν γίνει ηθοποιός

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία του στην τηλεοπτική σειρά "Άγριες Μέλισσες" και αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που ως ηθοποιός

Ακούγεται όλο και πιο έντονα πως η σειρά θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν. Είστε σύμφωνος με αυτό;

Και πέμπτη, και έκτη και δέκατη. Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν γινόταν αυτό. Πιστεύω ότι του χρόνου θα πήγαινε ακόμη καλύτερα, γιατί και οι σεναριογράφοι μας είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και οι ηθοποιοί. Ακόμη και οι καινούργιοι που μπαίνουν, δίνουν τον.,, καλύτερο τους εαυτό.

Σας φοβίζει ο ανταγωνισμός, και τα ριάλιτι που παίζουν απέναντι σας;

Όχι μόνο δεν με φοβίζει, αλλά το χαίρομαι πάρα πολύ. Δεν θέλω να πω άσχημα πράγματα για τα ριάλιτι, γιατί σέβομαι το μεροκάματο και τον αγώνα που χάνουν οι άνθρωποι έχει για να φέρουν ένα πιάτο φαγητό σπίτι τους. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως οι «Άγριες Μέλισσες» και η επιτυχία τους απέναντι σε αυτά τα ριάλιτι, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το μεγαλείο της ελληνικής μυθοπλασίας. Κανάλι σε κάνει μυθοπλασία, όχι οι εκπομπές και τα ριάλιτι.

Αν δεν είχατε δουλειά, θα πηγαίνατε σε ένα ριάλιτι;

Δεν θέλω να πω κάτι, γιατί ό,τι έχω πει το έχω λουστεί (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι σε κανένα δεν θα μπορούσα να πάρω μέρος. Μου έχουν κάνει προτάσεις αρκετές φορές για να συμμετάσχω, αλλά δεν θα μπορούσα με τίποτα να το πάνω. Νομίζω θα αρρώσταινα, θα ήμουν πολύ άσχημα.

Έχετε περάσει δύσκολα ως ηθοποιός δεν είχατε να πάρετε λεωφορείο, να φάτε;

Ναι. πάρα πολλές φορές. Όπως και όλοι οι ηθοποιοί που κάναμε 100 δουλειές για να κάνουμε θέατρο. Δεν σκέφτηκα όμως να τα παρατήσω, γιατί είμαι ανάποδος άνθρωπος. Γι' αυτό και παράτησα το επιτυχημένο και σίγουρο που είχα για να χάνω θέατρο. Με θεωρούσαν πυροβολημένο.

Τι αφήσατε;

Ασχολούμουν με εμπόριο ρούχων. Γιατί απείχατε τόσα χρόνια από την τηλεόραση; Έχανα πολύ θέατρο. Η τελευταία μου δουλειά ήταν τα «Σφηνάκια» που είχαν κάνει μεγάλη επιτυχία και σε ένα καλοκαίρι παίχτηκαν μέχρι και οχτώ φορές σε επανάληψη και στο Youtube υπάρχει βιντεάκι που έχει πάρει πάνω από 1 εκ. views.

Βγάλατε καλά λεφτά τότε;

Όχι, καθόλου. Τίποτα δεν βγάλαμε, ήμασταν καινούργιοι και μόλις ξεκινήσαμε. Δεν περίμεναν ότι η σειρά θα είχε επιτυχία, άλλους δεν θα παίζαμε και εμείς φαντάζομαι (γέλια). Τους ξάφνιασε ότι πήγε τόσο καλά. Μετά τη σειρά όμως, ήρθε και η χρίση, σύμφωνα με το περιοδικό ΧΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved