Γιώργος Σουξές: Δεν θα πιστεύετε τι απαντούσαν οι γονείς του όταν τους ρωτούσαν τι δουλειά κάνει!
Showbiz

Γιώργος Σουξές: Δεν θα πιστεύετε τι απαντούσαν οι γονείς του όταν τους ρωτούσαν τι δουλειά κάνει!

Ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα κιλά που κατάφερε να χάσει αλλά και τι απαντούσαν οι γονείς του όταν τους ρωτούσαν με τι ασχολείται ο γιος τους.

Είναι εμφανέστατη η απώλεια βάρους σας.

Έχασα 34 κιλά, είναι πάρα πολλά κιλά, ένας...άνθρωπος. Πέρσι ήμουν στο αεροδρόμιο της Λυών κι έπρεπε η βαλίτσα να ζυγίζει 30 κιλά, πήγα να τη σηκώσω και δεν τα κατάφερνα... Απορούσα για το πώς περπατούσα, είναι απίστευτο το βάρος να το κουβαλάς. Θέλω να συνεχίσω να χάσω κι άλλα κιλά, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να το επιβάλω στον εαυτό μου, δεν το έχω μάθει από μικρός, θέλω να χάσω ακόμη 15 κιλά. Το θέμα είναι ότι εκεί που έλεγα ότι τώρα θα πάρω τη σύνταξη μου και θα κάθομαι να χαζεύω τη θάλασσα, άρχισα να κάνω ξανά όνειρα θεατρικά, θέλω να παίξω τον "Οιδίποδα επί Κολωνώ", να κάνω μια μεταφορά σε μια παλιά ελληνική ταινία ή ένα έργο που να γραφτεί τώρα και να θυμί­ζει παλιά ελληνική ταινία. Οι φίλοι μου με λένε πεισματάρη, ότι άμα μου "κολλήσει" μια ιδέα, δεν "ξεκολλάω" από εκεί.

Είστε τέτοιοι άνθρωπος»;

Όχι, δεν είμαι τέτοιθ5 άνθρωπος, ίσως να είμαι δύσπιστος, όχι πεισματάρης.

Είστε ήρεμη δύναμη, με εγκέφαλο που λει­τουργεί 24 ώρες το 24ωρο;

Αυτό μου συμβαίνει ασταμάτητα, κάνω συνέχεια εικόνες, έτσι δουλεύει το μυαλό μου. Ο πατέρας Καραγιάννης, μια μέρα που κάναμε μια βόλτα στο χωριό, μου είπε: "Όταν σε είδα στο καστ, είπα ότι αυτός δεν κάνει, αλλά πρέπει να σου πω, ότι σε όλη μου την καριέρα δεν έχω δει ποτέ καλύτερο αστυνομικό". Δε φοβήθηκα να δείξω ότι αγαπάω τη μητέρα μου, μπορεί να θυμώνω, αλλά ακούω τι μου λέει, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να είμαι και λίγο "μαμάκιας", γιατί οι περισσότεροι Έλληνες είναι "μαμάκηδες", τι να κάνουμε; (γέ­λια). Εγώ δε λέω όχι, βγαίνουν συναισθήματα, κι ωραίες εικόνες.

Η μητέρα σας δεν ήθελε να γίνετε ηθοποιός;

Όχι, δεν ήθελε, ούτε ο πατέρας, ούτε η μητέρα μου, κι έλεγε ότι δουλεύω στη ΔΕΗ.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved