Θύμα του κορονοϊού και η Μουρμούρα! Ηθοποιός και τεχνικός νόσησαν! Τι θα γίνει με τη σειρά!
Showbiz

Θύμα του κορονοϊού και η Μουρμούρα! Ηθοποιός και τεχνικός νόσησαν! Τι θα γίνει με τη σειρά!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο κορονοϊός χτύπησε τη ναυαρχίδα της βραδινής ζώνης του Alpha, εκεί που χτυπά η καρδιά εκα­τομμυρίων τηλεθεατών.

Ο λόγος για την επιτυχη­μένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με απο­τέλεσμα από σήμερα το βράδυ ως το τέλος του μήνα όλα τα επεισόδια που θα προβληθούν να εί­ναι σε επανάληψη!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, αν και όλοι οι συ­ντελεστές της σειράς υποβάλλονται σε τεστ πριν από κάθε γύρισμα και ισχύουν αυστηρά υγειο­νομικά πρωτόκολλα, ο Covid-19 διείσδυσε στη «Μουρμούρα», με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η παραγωγή να σταματήσει τα γυρίσματα.

Ακούγε­ται ότι ένας ηθοποιός και ένας εργαζόμενος πίσω από τις κάμερες νόσησαν, γι' αυτό η διακοπή των γυρισμάτων ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλη­μένη και καθώς δεν υπήρχε στοκ επεισοδίων για να μπορέσει η σειρά να κρατηθεί στον αέρα... θα δούμε παλαιότερα επεισόδια.

Έτσι απόψε το βράδυ και για όλες τις μέρες που προβάλλεται η σειρά μέχρι τα τέλη του μήνα, οι φαν της θα δουν παλιότερα επεισόδια μέχρι να γίνει καλά ο ηθοποιός της σειράς και να επιστρέψει στα καθήκοντά του ώστε να συνεχιστούν τα γυρίσματα.

Φυσικά και τότε θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για την ασφάλεια όλων των υπόλοιπων συντελεστών της σειράς που για όγδοη χρονιά φέτος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα και τα πρώτα νέα επεισόδια της σειράς θα αρχίσουν να προβάλλεται από τις αρχές Απριλίου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved