Μπέτυ Μαγγίρα: «Είμαι η αυστηρότερη κριτής του εαυτού μου»
Showbiz

Μπέτυ Μαγγίρα: «Είμαι η αυστηρότερη κριτής του εαυτού μου»

Η Μπέτυ Μαγγίρα σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συμμετοχή της στο show μεταμφιέσεων του ANT1 "YFSF All Star".

Πως αποφάσισες να δεχτείς την πρόταση και να συμ­μετάσχεις στο Your Face All Star;

Στην αρχή δεν ήξερα πως πρόκειται για το «All Star» και όταν μου το είπαν έμεινα έκπληκτη. Είναι πολύ ωραία ιδέα και αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση γιατί είναι πραγματικά φαντασμαγορικό σόου, που δύσκολα σου συμβαίνει να συμμετάσχεις σε ένα τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση. Επίσης, τη χρο­νιά που ήμουν εγώ δεν ήταν έτσι το πλατό και δεν υπήρχε αυτή η με­γάλη οθόνη από πίσω, η οποία θεωρώ πως ανεβάζει το επίπεδο του «YFSF» και δημιουργεί μία φανταστική εικόνα, θεωρώ πως τηλεοπτι­κά είναι από τα πιο ωραία πράγματα που έχουμε δει.

Περίμενες να είσαι μέσα στους παίκτες που ξεχώρισαν;

Μου έκανε εντύπωση, γιατί πέρασαν πολλοί καλλιτέχνες από το σόου αυτό. Αλλά για να με κάλεσαν, θα έχουν τον λόγο τους.

Περίμενες να είναι και η Ματθίλδη;

Ε, βέβαια. Δεν θα μπορούσε να λείπει η Ματθίλδη. Είναι μία προσωπι­κότητα που νομίζω πως άφησε το στίγμα της και θεωρώ πως είναι η δυνατότερη από τις γυναίκες που έχουν περάσει.

Πώς νιώθεις που επέστρεψες στη σκηνή του σόου;

Έχω μεγάλη χαρά, αλλά και πολύ μεγάλο άγχος. Επειδή αυτό το κά­νουμε πραγματικά με την ψυχή μας και όλοι είμαστε τελειομανείς και εγώ ιδιαίτερα αυστηρή και σκληρή με τον εαυτό μου, δύσκολα μου λέω «Μπράβο». Πάντα έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Ξέρω κάθε φορά πόσο καλά μπορώ να κάνω κάτι, αλλά ξέρω επίσης πόσο μπορεί να το καταστρέψει το άγχος μου. Σε ό,τι και να κά­νεις πρέπει να δώσεις το 100%, όμως το άγχος και οι φοβίες σου δεν αφήνουν την εμφάνιση σου να βγει τέλεια.

Είσαι αυστηρή κριτής του εαυτού σου;

Είμαι η αυστηρότερη κριτής του εαυτού μου. Με τους άλλους, όχι τό­σο. Δεν μου αρέσει να βλέπω την εμφάνιση μου μετά, γιατί συνήθως βρίσκω ψεγάδια.

Με αυτόν τον τρόπο, όμως, δεν εντοπίζεις τι δεν σου αρέσει για να γίνεις καλύτερη;

Βέβαια. Το συγκεκριμένο σόου αυτό κάνει. Ανακαλύπτεις πτυχές που δεν γνώριζες ούτε εσύ ο ίδιος ότι τις είχες. Πειραματίζεσαι σε νέα πράγματα και εξελίσσεσαι σαν καλλιτέχνης μέσα από το «YFSF», γι' αυ­τό και το αγαπάω πολύ. Κάνεις πράγματα που δεν μπορούσες να φα­νταστείς πως μπορείς να τα κάνεις. Και αυτό είναι πρόκληση.

Ποιος είναι ο δικός σου προσωπικός στόχος μέσα από τη συμ­μετοχή σου;

Να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερη. Και επειδή όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι σε τέτοιο επίπεδο, θέλεις κι εσύ να γίνεις καλύτερος.

Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σας;

Όχι, δεν το βλέπω ανταγωνιστικά. Το βλέπω σαν ευγενή άμιλλα. Με κά­νει να θέλω να γίνομαι συνεχώς καλύτερη.

Είστε οι περισσότεροι άνθρωποι του θεάματος, με μια πορεία. Πώς αισθάνεστε την ώρα της βαθμολογίας και της κριτικής;

Την πρώτη χρονιά που είχα πάει, το 2014, ένιωθα πως, όσο χαλαρός και να είσαι, όταν παίρνεις τη χαμηλότερη βαθμολογία, σου κακοφαί­νεται. Τώρα, όμως, έχω πάει αποφασισμένη πως και τελευταία να βγω δεν με νοιάζει, θέλω να το απολαύσω, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να εξελιχθώ, να ξεπεράσω το άγχος μου και να γίνω καλύτερη. Οι βαθμολογίες εξυπηρετούν και ένα τηλεοπτικό προϊόν. Αλλά όλους τους ανθρώπους που είμαστε μαζί τους θαυμάζω. Και όταν έρχεται η στιγμή να βαθμολογήσω και να δώσω τους 5 βαθμούς, πραγματικό δεν ξέρω σε ποιον να τους δώσω. Καταλαβαίνω, λοιπόν, τη δυσκο­λία της επιτροπής, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved