Ζαφείρης Μελάς: «Ποτέ μου δεν δοκίμασα ουσίες και τζόγο»
Showbiz

Ζαφείρης Μελάς: «Ποτέ μου δεν δοκίμασα ουσίες και τζόγο»

Ο Ζαφείρης Μελάς σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον γάμο του, τις ουσίες και τον τζόγο που δεν δοκίμασε ποτέ αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια.

Πριν από περίπου πέντε χρόνια περάσατε μια περιπέτεια με την καρδιά σας. Τι άλλαξε στη ζωή σας από τότε και πώς είστε σήμερα στην υγεία σας;

Δεν ήταν κάτι σοβαρό... Μία ενόχληση και μία επέμβαση με μπαλονάκι έκανα, όπως και πάρα πολύς κόσμος. Απλά, σε όλο το θέμα, οι δημοσιογράφοι έδωσαν μεγάλη έκταση. Είμαι καλά όμως, άλλαξα τον τρόπο διατροφής μου, ελάττωσα κάποιες τροφές που ίσως με επηρέαζαν και είμαι πολύ χαλά!

Χρειαστήκατε ποτέ τη βοήθεια κάποιον ψυχολόγου;

Όχι ευτυχώς. Τα προβλήματα μου και τις δυσκολίες μου τις έλυνα μόνος μου. Τα έβαζα κάτω τα συζήταγα με τον εαυτό μου και προχωρούσα.

Ακούμε πολλούς καλλιτέχνες που παλεύουν με τα πάθη τους, όπως τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τον τζόγο. Εσείς πώς τα διαχειριστήκατε όλα οντά;

Ποτέ μου δεν τα δοκίμασα αυτά. Ούτε με τις ουσίες, ούτε με τον τζόγο είχα ποτέ σχέσεις. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι παντρεύτηκα από είκοσι χρονών. Είχα οικογένεια από πολύ μικρός και δεν υπήρχε ούτε χρόνος, ούτε μυαλό για να μπλέξω με τέτοιες βλακείες και διάφορα πάθη.

Άρα πιστεύετε ότι έπαιξε ρόλο η οικογένεια σας στο να μην παρασυρθείτε από όλα αυτά;

Σαφώς. Η οικογένεια και η σύζυγος μου με βοήθησαν στο να κοιτάω πάντα τη δουλειά μου και να υλοποιώ τους στόχους μου.

Ποιο είναι το μυστικό που διατηρήσατε τον γάμο σας ζωντανό μετά από 53 χρόνια παντρεμένος;

Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Είναι η υπερβολική αγάπη που έχουμε στο σπίτι μέσα ο ένας για τον άλλον. 'Όταν σε αγαπάνε και αγαπάς, όλα κρατιούνται ζωντανά. Λατρεύω τη γυναίκα μου και την οικογένειά μου. Μου στάθηκε και μου στέκεται όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί.

Πώς κρίνετε τα μουσικά talent shows; Θα πηγαίνατε ως κριτής σε κάποιο από αυτά; Σας έχει γίνει ποτέ σχετική πρόταση;

Δεν μου έχει γίνει ποτέ κάποια πρόταση, αλλά και να μου γινόταν, δεν θα πήγαινα. Προσωπικά, δεν τα κατακρίνω, αλλά δεν νομίζω κιόλας πως πρέπει εγώ να κρίνω. Ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια και πού θα μπορεί ο κόσμος να σας ακούσει;

Δισκογραφικά ετοιμάζουμε νέα τραγούδια με την εταιρεία μου, που θα τα παρουσιάζουμε σε τακτικά χρονικά διαστήματα στον κόσμο. Όσον αφορά τις εμφανίσεις μου, θα βρίσκομαι, αν όλα πάνε καλά λόγω της πανδημίας, από τον ερχόμενο χειμώνα στην Αθήνα και στο Cabana Live Stage με τον Αντύπα, σύμφωνα με το περιοδικό ΧΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved