Γιάννης Στάνκογλου: «Η καραντίνα με έκανε χειμερινό κολυμβητή»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: «Η καραντίνα με έκανε χειμερινό κολυμβητή»

Ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση του να γίνει ηθοποιός αλλά αποκάλυψε κιόλας ότι η καραντίνα τον έκανε χειμερινό κολυμβητή.

Είσαι από τους ηθοποιούς που αφήνεις ένα καλό "αποτύπωμα" για τη γενιά σου.

Αυτό που προσπαθώ, είναι να κάνω όσο πιο σωστά κι εύστοχα τη δουλειά μου, να μην πάρουν "τα μυαλά μου αέρα"... Αλλά εντάξει... Είμαι σε μια ηλικία που ό,τι ήταν να γίνει, έγινε. Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι πολύ διαφορετικό, αντιμετωπίζω τη δουλειά μου σαν μια κανονική δουλειά, όπως τις δουλειές που έκανα στο παρελθόν, που ήταν πολλές και διάφορες. Με κάθε τρόπο, μ' έχει διαμορφώσει και η συγκεκριμένη δουλειά του θεάτρου πάρα πολύ, παίρνοντας γνώσεις και εμπειρίες, πιστεύω ότι έχω βρει αυτό που μου αρέσει και το κάνω, είναι αυτό που λέμε "σχολικός προσανατολισμός". Το βρήκα μόνος μου σιγά-σιγά, δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός από μικρός, δεν ήμουν από αυτούς τους ανθρώπους, καμία σχέση, θεωρώ σημαντικό το ότι έχω βρει κάτι που μου αρέσει και το κάνω με πολλή χαρά, κουράγιο και δύναμη να συνεχίζω. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί ηθοποιοί της γενιάς μου, κι η νέα γενιά που έρχεται πίσω, είναι πολύ πιο εύστοχη από τη δική μου γενιά. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι τα καινούργια παιδιά, είναι καλά στο υποκριτικό τους κομμάτι, ενώ την ίδια στιγμή έχουν παιδεία στη μουσική, παίζουν όργανα, χορεύουν και τους θαυμάζω.

Γιατί θεωρείς ότι είσαι ξεχωριστός;

Αν είμαι ξεχωριστός, έχει να κάνει με το ότι προσπαθώ όσο γίνεται να μην κοιτάζω τόσο πολύ το εγώ μου και να βλέπω τι γίνεται με το εμείς, το μαζί, με τους ανθρώπους που επικοινωνώ και που θα έχω απέναντί μου. Δε μπορώ να χαίρομαι όταν έχω φίλους που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Η "αυτοκρατορική παράκρουση" έρχεται συνήθως σε μικρή ηλικία ή σε πολύ μεγαλύτερη δεν παρατηρείται στο μέσο της, εκεί πώς καταφέρνεις και βρίσκεις την ισορροπία;

Η ισορροπία βρίσκεται σε άλλα πράγματα που είναι έξω από τη δουλειά, έχει να κάνει με ποιους ανθρώπους συναναστρέφεσαι, πόσοι σου λένε την αλήθεια, πόσο μπορούν και πόσο τους επιτρέπεις. Βρίσκω την ισορροπία στην οικογένεια και τα παιδιά μου, τα οποία έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο πώς μεγαλώνω, από την γέννηση της Φοίβης, μέχρι και του Φίλιππου, κι από το πώς βλέπω τον εαυτό μου, μετά τα παιδιά, έχει να κάνει με το πως έχω αποτραβήξει το εγώ μου, 3-4 βήματα πίσω. Αυτό που με απασχολεί, είναι κυρίως τα παιδιά μου, στα οποία δίνω χρόνο, αυτόν τον λίγο που έχω μερικές φορές, είναι δικός τους 100%, κι αυτό με ισορροπεί πάρα πολύ. Μεγαλώνοντας είναι κι άλλα πράγματα... Όπως μέσα στην καραντίνα, ενώ πέρασα ένα διάστημα, Νοέμβρη-Δεκέμβρη που δεν μπορούσα να την αντέξω πολύ, το Γενάρη είπα: "Τέλος, πρέπει κάτι να κάνω, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα...".

Τι έκανες τότε;

Άρχισα το τρέξιμο, έγινα χειμερινός κολυμβητής στο ξεκίνημα του 2021 .Έχω κάνει 10 μπάνια και προσπαθώ να κάνω πράγματα που δεν έκανα μέχρι τώρα. Η καραντίνα μ' έκανε χειμερινό κολυμβητή, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved