Οι λιγούρες εντείνονται για την έγκυο Μαρία Ηλιάκη! Δεν φαντάζεστε τι έφαγε τρεις φορές σήμερα!
Showbiz

Οι λιγούρες εντείνονται για την έγκυο Μαρία Ηλιάκη! Δεν φαντάζεστε τι έφαγε τρεις φορές σήμερα!

Όλο και... δυσκολεύουν τα πράγματα για τη Μαρία Ηλιάκη η οποία διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και οι λιγούρες άρχισαν να εντείνονται.

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία πλέον έχει εγκατασταθεί στη Ζυρίχη της Ελβετίας για να είναι στο πλευρό του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, Στέλιου Μανουσάκη που είναι και γυναικολόγος, φαίνεται πως δίνει μάχη για να μείνει μακριά από το φαγητό.

Ως γνωστόν η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται πάντα σε δίαιτα ή τέλος πάντων προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή του. Τώρα όμως λόγω εγκυμοσύνης ζηλεύει τα πάντα και θέλει να τρώει ασταμάτητα.

Επειδή όμως ξέρει πως αυτό θα το πληρώσει... Ακριβά όταν θα φέρει στον κόσμο το παιδί της προσπαθεί όσο μπορεί να προσέχει τη διατροφή της και να καταναλώνει όσο το δυνατόν λιγότερες θερμίδες.

Για αυτό και σήμερα από το πρωί με τέτοια πείνα που έχει έχει φάει τρεις φορές μία γεμάτη μέρα με ντάκο. Το... δράμα της θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ποζάροντας με μία σαλατιέρα στο χέρι και αποκαλύπτοντας τη μικρή διατροφική ατασθαλία της.

Και να σκεφτεί κανείς ότι έχει μπροστά της ακόμη αρκετό καιρό μέχρι να γεννήσει, οπότε θα θα συνεχίσει να γκρινιάζει για αυτό το θέμα.

Δείτε την να ποζάρει στην κουζίνα του σπιτιού της στην Ζυρίχη με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved