Κατερίνα Παπούτσακη: «Επιχείρησαν να με παρενοχλήσουν δυο φορές σε κάστινγκ»
Showbiz

Κατερίνα Παπούτσακη: «Επιχείρησαν να με παρενοχλήσουν δυο φορές σε κάστινγκ»

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22-03) η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός την οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», μίλησε μεταξύ άλλων και για τις καταγγελίες που αφορούν στο χώρο του θεάματος, αποκαλύπτοντας την δική της εμπειρία όταν επιχείρησαν να την παρενοχλήσουν.

«Αυτά με έναν τρόπο υπήρχαν σαν ψίθυροι και σαν φήμες. Όχι σε αυτή την έκταση. Μου συνέβη κάνα δυο φορές σε κάστινγκ για ταινίες, ευτυχώς χωρίς να μου έχει μείνει κάτι από αυτό, γιατί δεν προχώρησε σε σημείο πιο παρεμβατικό. Αλλά θα μπορούσα να ήμουν πιο άτυχη, ο άνθρωπος να ήταν πιο αδίστακτος...Εγώ να μην είχα αντιληφθεί από την αρχή. Πολλές κακές εκδοχές αυτών των στιγμών», είπε και συμπλήρωσε:

«Αυτό συνέβη πολύ νωρίς στην καριέρα μου, η αναγνωρισιμότητα ήρθε πολύ νωρίς. Σχεδόν από τα 21-22 μου και σταμάτησε αυτό να υπάρχει. Δε μου ξανασυνέβη. Αλλά πριν είχε συμβεί δυο φορές σε κάστινγκ για ταινία. Κάποια πράγματα μπορεί να τα ήξερα κι εγώ αλλά σε αυτή την έκταση είναι κάτι το αδιανόητο, το εξοργιστικό. Στηρίζουμε όσους έχουν υποστεί κακοποίηση ή παρενόχληση.

Είναι καιρός ο χώρος μας να αλλάξει και να γίνει λαμπερός. Οι άνθρωποι που έχουν θέση εξουσίας να σκεφτούν πως θα πράξουν στον άνθρωπο που έχουν απέναντι τους» είπε, μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παπουτσάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved