Τάσος Χαλκιάς: «Δεν πρόκειται να δούμε μια νέα Βουγιουκλάκη μέσα από την τηλεόραση»
Showbiz

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν πρόκειται να δούμε μια νέα Βουγιουκλάκη μέσα από την τηλεόραση»

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε και αν του είχε λείψει η τηλεόραση, ενώ είπε πως στην εποχή μας δεν υπάρχουν σταρ.

Σας έλειπε η τηλεόραση;

Η τηλεόραση εντάχθηκε στη δουλειά μου. Από αυτή την έννοια, ως παράλληλη ενασχόληση δίπλα στην κύρια που για μένα είναι το θέατρο, βεβαίως μου έλειψε. Όμως δεν είχα και τις ανάλογες προτάσεις κατά την περίοδο της τηλεοπτικής αποχής μου, ώστε να αισθανθώ ότι υπήρχε κάτι που άξιζε να το κάνω.

Έχετε πει ότι δεν μπορούν να βγουν σταρ από την τηλεόραση.

Όντως το έχω πει και το ξαναλέω. Ξέρω ότι δεν αρέσει σε πολλούς συναδέλφους μου, αλλά, τι να κάνουμε, είναι η άποψη μου. Σταρ γίνεσαι όταν υπάρχουν άνθρωποι που, για να σε δουν, βάζουν το χέρι στην τσέπη. Εμάς, για να μας δουν, βάζουν το χέρι στην τσέπη μόνο όταν έρχονται στο θέατρο. Μπαίνουμε στα σπίτια τους με το έτσι θέλω, και είτε μας δέχονται είτε όχι. Με δεδομένη αυτή την πολύ εύκολη επιλογή που έχει το κοινό και από εκεί που σε βλέπει μπορεί ξαφνικά να αλλάξει κανάλι για να παρακολουθήσει κάποιον άλλο, σίγουρα δεν γίνεται να αποκαλούμαστε σταρ, με την έννοια τουλάχιστον που είχε ο όρος για τους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Όσο γνωστός, όσο δυναμικός ζεν πρεμιέ και αν είναι κάποιος, αποκλείεται να γίνει ο Νίκος Κούρκουλος. Δεν πρόκειται να δούμε μια νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη, ή μια Ζωή Λάσκαρη μέσα από την τηλεόραση. Ζούμε στην Ελλάδα, όπου η αγορά είναι πάρα πολύ μικρή. Πρέπει να καταλάβουμε πού είμαστε και που δραστηριοποιούμαστε, οπότε τίτλοι ή δηλώσεις του τύπου «είμαι σταρ» μπαίνουν από το ένα μου αφτί και βγαίνουν από το άλλο.

Το όνομα ενός πρωταγωνιστή του «Πλατάνου» βρίσκεται στη λίστα με τοικ ηθοποιούς που καταγγέλθηκαν από πολλές συναδέλφους σας για κακοποίηση και εργασιακό εκφοβισμό. Είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά. Σοκαριστήκατε όταν το πληροφορηθήκατε;

Είμαι ένας άνθρωπος κάποιας ηλικίας με τρομακτική εμπειρία ζωής. Απολύτως τίποτα δεν είναι ικανό να με σοκάρει. Δεν σοκαρίστηκα, ούτε πρόκειται να σοκαριστώ από κάτι άλλο, ούτε πετώ στα σύννεφα, οπότε δεν κινδυνεύω και να πέσω. Αυτά συμβαίνουν σε κάθε επάγγελμα και ίσως ακόμα χειρότερα. Έτυχε αυτή την περίοδο να γίνονται αποκαλύψεις για το δικό μας χώρο που έχει ιδιαίτερη σχέση με τη δημοσιότητα. Γι’ αυτόν το λόγο παρουσιάζει ένα πρόσθετο ενδιαφέρον, το οποίο αγγίζει τα όρια του κουτσομπολιού. Οτιδήποτε έχει συμβεί με τους συναδέλφους μου έχει πάρει το δρόμο του -είτε της δικαιοσύνης είτε του πειθαρχικού συμβουλίου του σωματίου- και δεν έχω καμία διάθεση να σχολιάσω απολύτως τίποτα.

Κλείνοντας, τι επιθυμείτε να σας φέρει ο χρόνος;

Επιθυμώ πάρα πολλά πράγματα τα οποία όμως ούτε ένας χρόνος ούτε πολλοί είναι ικανοί να μου τα φέρουν τώρα πια, είπε ο Τάσος Χαλκιάς στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved