Βούλα Πατουλίδου: «Η καλύτερη απάντηση στη συκοφαντία είναι η σιωπηλή περιφρόνηση»
Showbiz

Βούλα Πατουλίδου: «Η καλύτερη απάντηση στη συκοφαντία είναι η σιωπηλή περιφρόνηση»

Έγινε η πρώτη Ελληνίδα στην ιστορία που κατάφερε να περάσει σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων και κάνοντας την κούρσα της ζωής της να φέρει το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα ύστερα από αυτό του Τσικλητήρα το 1912.

Η Βούλα Πατουλίδου σε συνέντευξή της μίλησε για την οικογένεια της, για το χειρότερο δημοσίευμα που έχει διαβάσει και πώς αντέδρασε, αλλά και αν υπήρξε κάποια στιγμή που σκεφτήκατε να τα παρατήσει.

Θυμάστε τη μέρα που γνωρίσατε τον σύζυγο σας; Καταλάβατε από την πρώτη στιγμή ότι αυτός ήταν ο άντρας της ζωής σας;

Φυσικά και τη θυμάμαι και το καλό που του θέλω είναι να τη θυμάται κι αυτός! Πλάκα κάνω. Εκείνος ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερος. Μεγάλος αθλητής στην άρση βαρών και προπονητής ο ίδιος. Μου πήρε τα πόδια και τα έβαλε εκεί που έπρεπε για να φτάσω εκεί που έφτασα τότε και εδώ που είμαι τώρα.

Πώς είναι η κοινή ζωή δύο πρωταθλητών; Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίσατε;

Δύσκολα αλλά και συνάμα όμορφα χρόνια. Με την τρέλα και την αθωότητα της ηλικίας. Πάντα μέσα στον αθλητισμό. Σε γήπεδα, αε στάδια, σε υπόγεια. Ατέλειωτες ώρες προπονήσεων. Αθλητικοοικογένειε! Νιώθω ότι έχουν περάσει αιώνες από τότε...

Ο γιος σας, Γιώργος, σε ποιον έχει αδυναμία;

Σε μένα, αλλά γράψε πως έχει όταν μπαμπά του να χαρεί.

Ο γιος σας βρισκόταν στην Αμερική για σπουδές και τώρα υπηρετεί την πατρίδα. Σας λείπει;

Αν αρχίσω να μιλάω για τον γιο μου, δεν θα σταματήσω. Μου λείπει. Πάντα μου λείπε; και πάντα θα μου λείπει, ακόμα και αν τον έχω δίπλα μου. Είμαστε δεμένοι με μια αόρατη κλωστίτσα. Ευτυχώς τελείωσε με τις σπουδές του στην Αμερική και ήρθε πίσω. Ευτυχώς! Τώρα ασχολείται με... τη μαμά πατρίδα. Όταν με το καλό τελειώσει το φανταρικό, θα δει τι θα κάνει. Δεν παρεμβαίνω. Στις επιθυμίες του στέκομαι προσοχή.

Τι κληρονόμησε από εσάς και τι από τον πατέρα του;

Το χιούμορ από τον μπαμπά, τη σκανδαλιά από τη μαμά.

Είστε έτοιμη να γίνετε πεθερά; Θα είστε η κλασική Ελληνίδα μαμά αγοριού που για τα πάντα θα έχει δίκιο ο γιος της;

Δεν λέω μεγάλα λόγια, αλλά ...ο γιος θα 'χει πάντα δίκιο!

Ποιο είναι το χειρότερο δημοσίευμα που έχετε διαβάσει για εσάς και πώς αντιδράσατε;

Και τι δεν έχω ακούσει, αλλά... «μπενάκης και βγενάκης». Η καλύτερη απάντηση στη συκοφαντία είναι η σιωπηλή περιφρόνηση.

Υπήρξε κάποια στιγμή που σκεφτήκατε να τα παρατήσετε ή τέτοιες σκέψεις δεν περνούν καν από το μυαλό της Βούλας Πατουλίδου;

Σας φαίνομαι για άνθρωπος που τα παρατά; Αυτοί που κερδίζουν παρά τις όποιες δυσκολίες είναι εκείνοι που επιμένουν στους στόχους, στα όνειρα τους και δεν το βάζουν κάτω. Έχω φτάσει στα όρια μου. Έχω πει έως εδώ, αλλά όταν φτάσεις στη στιγμή που θέλεις να τα παρατήσεις είναι η στιγμή που πρέπει να προχωρήσεις. Νόμος, είπε στο ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved