Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Oι “ποιοτικοί ηθοποιοί” ανακάλυψαν την τηλεόραση και γλυκάθηκαν»
Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Oι “ποιοτικοί ηθοποιοί” ανακάλυψαν την τηλεόραση και γλυκάθηκαν»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το αν έχει κάνει συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τηλεοπτικές συζητήσεις για την επόμενη χρονιά υπάρχουν;

Ακόμη δεν έχω κάτι.

Ποιος είναι ο επόμενο τηλεοπτικόες επαγγελματικός στόχος;

Τα «ναι» μου τα καθορίζουν οι άνθρωποι. Είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζω. Γενικά δεν βάζω μεγάλους σχόχους, δεν καθορίζω εγώ υην πορεία μου. Δέχομαι προτάσεις, δεν τις φτιάχνω εγώ. Είναι επιλογή μου όλα αυτά τα χρόνια. Οπόχε περιμένω να δω τι θα μου προταεθεί.

Νιώθεις ότι είναι μία καλή εποχή για τη μυθοπλασία;

Ναι, φοβάμαι όμως όχι την ερχόμενη σεζόν θα δούμε περισσότερα σίριαλ από αυχά που αντέχουμε. Αν λοιπόν τα νούμερα είναι απογοητευτικά, τη μεθεπόμενη χρονιά θα δούμε το αντίθετο φαινόμενο. Δεν υπάρχει μέτρο.

Ο πήχης πλέον είναι υψηλός;

Ναι, το Netflix και συνδρομητικά ανεβάζουν τον πήχη και εμείς καλούμαστε να ακολουθήσουμε. Δεν είναι χυχαίο όχι πλέον θα βλέπουμε και μίνι σειρές... Πρέπει να υπάρχει ποικιλία. Δεν χρειάζεται να βλέπουμε συνεχώς την ίδια θεματολογία με δύο οικογένειες να τσακώνονται. Δεν χρειάζεται μία σειρά να έχει 200 επεισόδια. Στους τηλεθεατές πρέπει να δίνουμε από όλα. Το κοινό ενδιαφέρεται για όλα, αρκεί να είναι κάτι καλό.

Σε χαροποιεί το ότι πλέον ηθοποιοί του θεάτρου βρίσκονται και στη μικρή οθόνη;

Αυτό έχει δύο όψεις. Από τη μία το θετικό είναι ότι δεν βλέπουμε στην τηλεόραση συνεχώς τα ίδια πρόσωπα, από την άλλη σπάει ένα τεράστιο ταμπού. Στον χώρο σταματά η ρετσινιά του τηλεοπτικού ηθοποιού. Είχα βαρεθεί-σιχαθεί να την ακούω. Την άκουγα παντού και ποτέ δεν ήμουν υπέρ των ετικετών. Πάντα έδινα μάχη να σταματήσει αυτή η καραμέλα... Τώρα ξαφνικά οι «ποιοτικοί» ανακάλυψαν την τηλεόραση και γλυκάθηκαν. Τους καλοδεχόμαστε εμείς του εμπορικού στην τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν είναι κακό πράγμα, από εμάς εξαρτάται το τι θα κάνουμε.

Υπήρχε, λοιπόν, ενός είδους αποστροφής για την τηλεόραση, θεωρείτε ότι λόγω των περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης που είδαν το φως της δημοσιότητας, θα υπάρξει το αντίθετο; Αποστροφή δηλαδή για το θέατρο από τους νέους ηθοποιούς;

Δεν το νομίζω, θεωρώ ότι το θέατρο θα βγει πιο δυναιό και καθαρό. Η ζημιά ήταν που υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι, τώρα που καθάρισε θα είναι όλα πολύ καλύτερα.

Σοκαρίστηκες με όλα αυτά; Με κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους έχεις συνεργαστεί...

Βέβαια, κάθε μέρα βλέπαμε καταγγελίες και αναρωτιόμουν μέχρι πού φτάνει όλο αυτό...

Το σωματείο των ηθοποιών διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση;

Ευτυχώς όλη αυτή η φάση πέτυχε τη νέα διοίκηση και θεωρώ ότι το χειρίστηκαν εξαιρετικά. Έχει σταθεί στο ύψος του και έχει συσπειρώσει τον κλάδο, είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο Τύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved