Δείξιμος-Δόξας: Ο πατέρας τους νόσησε από κορονοϊό! Η νοσηλεία στο Ασκληπιείο και το "ευχαριστώ"
Showbiz

Δείξιμος-Δόξας: Ο πατέρας τους νόσησε από κορονοϊό! Η νοσηλεία στο Ασκληπιείο και το "ευχαριστώ"

Μόλις πέντε μήνες μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό του Άκη Δείξιμου, η οικογένεια πέρασε μία ακόμα πολύ δύσκολη περίοδο αφού νόσησε και ο πατέρας του. 

Μάλιστα σε αντίθεση με τον γνωστό τραγουδοποιό ο οποίος πέρασε αυτή την περιπέτεια με συμπτώματα αλλά ευτυχώς σε καραντίνα στο σπίτι, ο πατέρας του ίδιου και του Κώστα Δόξα χρειάστηκε να δώσει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε ο Άκης Δείξιμος, όμως, τέλος καλό, όλα καλά αφού ο πατέρας του πήρε σήμερα εξιτήριο από το Ασκληπιείο όπου νοσηλευόταν.

«Μπαμπά… σιδερένιος!!! Εξιτήριο από το Ασκληπιείο Βούλας σήμερα, μετά από δύσκολη μάχη με τον COVID-19. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και όσους βοήθησαν!».

Ο Άκης Δείξιμος είχε πει πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την περιπέτειά του με τον ιό:

«Το ότι πέρασα κορονοϊό, με κάνει και νιώθω πιο δυνατός πλέον. Δεν αγχώθηκα με τον covid. Άρρωστος ήμουν και σαν άρρωστος πέρασα 14 ημέρες σπίτι μου. Η διαφορά ήταν ότι ήμουν ολομόναχος, με τον σκύλο μου. Πρόσφατα πέρασα τη διαδικασία της πλασμαφαίρεσης, έδωσα δηλαδή πλάσμα από το αίμα μου για να βοηθήσω άλλους, οι οποίοι νοσούν από covid».

Ο Άκης Δείξιμος είχε νοσήσει τον περασμένο Οκτώβριο και μάλιστα το είχε ανακοινώσει μέσω Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως επόμενο πρωινό μου έγινε το τεστ για COVID-19. Έτσι μου γνωστοποιήθηκε ότι είμαι θετικός στον ιό. Ενημέρωσα αμέσως συγγενείς και φίλους καθώς και τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου για την κατάσταση της υγείας μου.
Ήδη μια μέρα πριν κάνω το τεστ έθεσα τον εαυτό μου σε καραντίνα στην οικεία μου την οποία ακολουθώ, περιμένοντας φυσικά από στιγμή σε στιγμή και τις τηλεφωνικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ. Εύχομαι υγεία σε όλους, προσοχή και σύντομα να είμαστε όλοι καλά έχοντας τον κορονοϊό στο μυαλό ως μια κακή ανάμνηση”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved