Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς! Η πρώτη φωτό μέσα από την αίθουσα τοκετού!
Showbiz

Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς! Η πρώτη φωτό μέσα από την αίθουσα τοκετού!

Εδώ και λίγες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί!

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε σήμερα ο Zanis των Knock Out. Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, Μαρία Αγγελάτου περίμεναν με ανυπομονησία το πρώτο τους παιδάκι και σήμερα που το είδαν και το αγκάλιασαν για πρώτη φορά, έσπευσαν να μοιραστούν την χαρά τους στα social media!

Πριν από μερικούς μήνες οι δύο γονείς έκαναν γνωστή μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμόυς στο Instagram την ευχάριστη είδηση με φωτογραφίες από το υπερηχογράφημα.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας είχε γράψει στο μήνυμά του: «Και ναι, είμαστε έγκυoς! Ένα νέο, πιο όμορφο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή μας γιατί πλέον από δύο γινόμαστε τρείς. Τη θέση του εγωισμού παίρνει η αυταπάρνηση και η ανιδιοτελής αγάπη. Τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο και τίποτα δεν θα είναι βαρετό».

Με τον ερχομό του καρπού του έρωτά τους και με αφορμή αυτή την ανακοίνωση, το ζευγάρι είχε παρουσιάσει τότε «Το πιο γλυκό νανούρισμα».

Πρόκειται για ένα τραγούδι που αναφέρεται στη σχέση μητέρας και παιδιού. Το τραγούδι το είχαν γράψει μαζί όταν έμαθαν πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Το αφιέρωσαν μάλιστα σε όλες τις μανούλες, περνώντας το δικό τους μήνυμα, αφού αναφέρονταν ειδικά στις μητέρες που για κάποιους λόγους δυσκολεύτηκαν, δεν εγκατέλειψαν και που κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο το δικό τους παιδί!

Σήμερα, το όνειρό τους να γίνουν και οι ίδιοι γονείς έγινε πραγματικότητα και μάλιστα η τρισευτυχισμένη νέα μανούλα ανέβασε ενθουσιασμένη φωτό μέσα από την αίθουσα τοκετού.

“Πρώτα είχαμε ο ένας τον άλλον. Μετά ήρθες εσύ. Τώρα έχουμε τα πάντα” έγραψε στη λεζάντα της υπέροχης αυτής φωτογραφίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2015 έπειτα από 6 χρόνια σχέση και έξι χρόνια μετά απέκτησε και τον καρπό του έρωτά του.

Δείτε παρακάτω την υπέροχη φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved