Μπέτυ Μαγγίρα: Το YFSF, η επιστροφή στην τηλεόραση και η εκπομπή που θα παρουσίαζε!
Showbiz

Μπέτυ Μαγγίρα: Το YFSF, η επιστροφή στην τηλεόραση και η εκπομπή που θα παρουσίαζε!

H Μπέτυ Μαγγίρα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στο YFSF αλλά αποκάλυψε ποια εκπομπή θα την ενδιέφερε για τον ρόλο της παρουσιάστριας.

Πώς πετυχαίνεις να μη γελάς πάνω στη σκηνή;

Είσαι πειθαρχημένος, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Εγώ δεν κρατιέμαι στους άλλους. Γελάω πάρα πολύ.

Υπάρχει κάτι που σε δυσκολεύει;

Πολλά. Το ότι πρέπει να συνδυάσεις το τραγούδι σε έναν συγκεκρι­μένο τόνο, να πάρεις έναν μορφασμό και ταυτόχρονα να θυμάσαι τη χορογραφία.

Τι είναι πιο δύσκολο να προσεγγίσεις σε μία μεταμόρφωση;

Νομίζω το πιο δύσκολο είναι να πιάσεις τη φωνή του προσώπου που θα υποδυθείς. Εσύ μιμείσαι μια φωνή που δεν είναι δική σου και πρέ­πει να τραγουδήσεις.

Ποιον θα ήθελες να ενσαρκώσεις πάνω στη σκηνή;

Είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελα να κάνω. Οι άντρες είναι δύσκολοι για μία γυναίκα.

Υπάρχουν μεταμορφώσεις πρόκληση για εσένα;

Κυρίως οι αντρικές και οι καλλιτέχνες που είναι μακριά από εμένα. Όπως ήταν η Ντόλι Πάρτον, που είχα κάνει το 2014.

Φέτος θα δούμε και ντουέτο. Αν μπορούσατε να επιλέξετε, τι θα θέλατε να παρουσιάσετε μαζί με τη Ματθίλδη και γιατί;

Θα θέλαμε να ενσαρκώσουμε τις αδελφές Μπρόγιερ, εκτός αν κάναμε τους αδελφούς Κατσάμπα. (Γελάει.) Αυτό θα ήταν πρόκληση, θα μου άρεσε να κάναμε κι ένα ντουέτο ως Τίνα και Σερ.

Θα ήθελες να παρουσιάσεις ξανά κάτι με τη Ματθίλδη;

Ναι, το έχουμε ξανακάνει άλλωστε. Είχαμε μία πρόταση παλιότερα, που ήταν ένα κόνσεπτ που θα ενσαρκώναμε ρόλους, αλλά δεν ευδο­κίμησε, Τώρα δεν το έχω σκεφτεί τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Νο­μίζω, όμως, πως μπορούμε να κάνουμε πολλά μαζί.

Εσύ πώς θα ήθελες να επιστρέψεις στην τηλεόραση με κάτι πιο μόνιμο;

Έχω κάνει πολλά. Από σίριαλ, σόου, εκπομπές, παιχνίδια. Δεν ξέρω, τα ακούω όλα. Ακόμη και πρωινό θα μπορούσα να κάνω τώρα, κά­τι που παλιότερα δεν το ήθελα. Αλλά και βραδινό θα μου άρεσε, γιατί μου δίνει ευελιξία στην γκάμα των πραγμάτων που μπορώ να κάνω, καθώς και στον λόγο.

Παρακολουθείς τηλεόραση;

Παλιότερα παρακολουθούσα πάρα πολύ. Τώρα λιγότερο και αν ανοί­ξει η τηλεόραση κατά τη διάρκεια της ημέρας θα δω τον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι και μετά «Άγριες Μέλισσες» φανατικά.

Σου λείπει κάτι από την τηλεόραση;

Θα μου άρεσε να δω μία εκπομπή τύπου «Fashion Police» με περισσό­τερη ψυχαγωγία και γέλιο. Και θα μου άρεσε και ένα βραδινό σόου με ηθοποιούς να κάνουν σκετς, να πηγαίνει κόσμος. Νομίζω, όμως, πως στο σενάριο χωλαίνει αυτή η πρόταση εκπομπής. Πρέπει να βρεθούν πολύ καλά σενάρια, γιατί ταλέντα και ηθοποιοί καλοί υπάρχουν.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved