Ζαφείρης Μελάς: Ο πραγματικός λόγος που απείχε τόσα χρόνια από την δισκογραφία!
Showbiz

Ζαφείρης Μελάς: Ο πραγματικός λόγος που απείχε τόσα χρόνια από την δισκογραφία!

Ο Ζαφείρης Μελάς σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που απείχε από την δισκογραφία και το τραγούδι.

Πώς αντιμετωπίζετε την καραντίνα και τον κορονοϊό; Σας επηρέασε οικονομικά και ψυχολογικά;

Μπορώ να σου πω ότι είμαι χάλια ψυχολογικά όπως είναι και όλος ο κόσμος. Βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις. Είμαι κλεισμένος στο σπίτι όλον αυτόν τον χαμό. Ευτυχώς που έχω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου. Βγαίνω έξω μόνο για τα απαραίτητα, σούπερ μάρκετ κλπ. Εννοείται , πως προσέχω όσο μπορώ. Όσον αφορά τα οικονομικά μου, με επηρέασε και εμένα, αλλά ευτυχώς έχω κάνει τις οικονομίες μου όλα αυτά τα χρόνια και δεν είχα θέματα επιβίωσης.

Δηλαδή είστε από τους καλλιτέχνες που έχετε κάνει κομπόδεμα;

Ναι, ευτυχώς! Δουλεύω αρκετά χρόνια και έχω καταφέρει να κρατήσω χρήματα στην άκρη δόξα τω Θεώ, δεν έχω κανένα παράπονο. Είμαι και ολιγαρκής σαν άνθρωπος και αποφεύγω τα περιττά, οπότε και αυτό με βοήθησε στο να κάνω τις οικονομίες μου.

Για τουλάχιστον εννιά χρόνια απείχατε από τις δισκογραφικές εταιρείες. Για ποιον λόγο;

Μα, δεν υπήρχαν δισκογραφικές! Όχι τουλάχιστον, έτσι όπως τις ξέραμε εμείς. Μέχρι που ξεκίνησα τη συνεργασία μου με τη “Real Music”, τη νέα δισκογραφική εταιρεία όπου ανήκω, με έκαναν να βάλω νέους δισκογραφικούς στόχους και να μπω στη σημερινή πραγματικότητα της μουσικής βιομηχανίας, με την ψηφιοποίηση και όλα τα υπόλοιπα.

Έχετε περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς χάσατε τους γονείς σας σε πολύ μικρή ηλικία. Τι αναμνήσεις έχετε από εκείνη την εποχή;

Οι αναμνήσεις έχουν μείνει ανεξίτηλες μέσα στο μυαλό μου. Εγώ δεν μπόρεσα ποτέ' να ξεπέρασα τα χρόνια εκείνα, γιατί είναι κάτι που με πονάει. Δεν θέλω πολύ να τα συζητά»! γιατί με πληγώνουν. Ευχαριστώ τον θεό που με βοήθησε και στάθηκα στα πόδια μου.

Από τα λεγόμενα σας είστε ένας άνθρωπος πολύ θρήσκος. Υπήρξε κάποιο γεγονός της ζωής σας που δυνάμωσε την πίστη σας στον Θεό;

Πάντα ήμουν θρήσκος και πάντα πίστευα στον Θεό. Ό,τι έχω καταφέρει στη ζωή' μου, το έκανα με τη βοήθεια του Θεού και της πίστης μου, σύμφωνα με το περιοδικό ΧΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved