Παναγιώτης Βασιλάκος: Αποκάλυψε τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να τον κατακτήσει!
Showbiz

Παναγιώτης Βασιλάκος: Αποκάλυψε τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να τον κατακτήσει!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την ιδανική γυναίκα και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός!

Θα ήθελες να δημιουργηθείς τη δική σου οικογένεια;

Σίγουρα κάποια στιγμή θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Αυτό ωστόσο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και όχι μόνο από μένα.

Τι σε δυνάμωσε στην πορεία της ζωής σου, οι αποτυχίες ή οι επιτυχίες;

Επιτυχία είναι να σου αρέσει ο εαυτός σου, αυτό που κάνεις και ο τρόπος που το κάνεις. Ακόμα και στην περίπτωση που αποτύχω, όμως, αν έχω δώσει το 100% του εαυτού μου, κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια.

Πόσο σημαντική θεωρείς την εξωτερική εμφάνιση;

Για μένα, ομορφιά είναι ο συνδυασμός όλων των προτερημάτων ενός ανθρώπου. Επομένως, η εξωτερική εμφάνιση δεν μπορεί να μείνει μόνο στο «έξω», είναι σύνολο στοιχείων. Γι' αυτό, θεωρώ γοητευτικό να συνοδεύεται η όμορφη εξωτερική εμφάνιση από μια εξίσου όμορφη συμπεριφορά.

Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να σε κατακτήσει;

Η εμφάνιση σίγουρα παίζει ρόλο, αλλά η κατάκτηση έρχεται με το χαρακτήρα. Μια γυναίκα πρέπει να συνδυάζει και τα δύο. θέλω να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα γιατί βοηθούν μια σχέση να προχωρά, να αντέχει.

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να επιτύχει κανείς στο χώρο του θεάματος;

Απαιτούνται υπομονή και πειθαρχία, αλλά όποιος βάζει τη συστηματική δουλειά στο επίκεντρο θα βρει το δρόμο του, θα εξελιχθεί. Προσωπικά, βρίσκομαι στην πολύ ευχάριστη θέση να έχω συναντήσει ανθρώπους με αντίστοιχη λογική και να συνεργάζομαι μαζί τους στον Alpha.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε λίγα χρόνια;

Η ζωή μου έχει αλλάξει και έχει στραφεί προς ένα δρόμο που δεν φανταζόμουν, οπότε κοιτάζω στο τώρα και δουλεύω για αυτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved