Η τρυφερή έκπληξη του Ρουβά στη Ζυγούλη που μας έκανε να... ζηλέψουμε!
Showbiz

Η τρυφερή έκπληξη του Ρουβά στη Ζυγούλη που μας έκανε να... ζηλέψουμε!

Να τι... τρικ κάνει ο Σάκης Ρουβάς για να κρατάει άσβεστη τη φλόγα του έρωτά του με την Κάτια Ζυγούλη και είναι πραγματικά κάτι τόσο απλό αλλά και τόσο τρυφερό και ρομαντικό συγχρόνως... 

Η σχέση του ζευγαριού μετρά εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια και φυσικά για να παραμείνει ζωντανή και με τον έρωτα στο κόκκινο, χρειάζονται... θυσίες!

Μικρές μικρές εκπλήξεις που μπορούν να κάνουν ξεχωριστή μία μέρα.

Έτσι ακριβώς συνέβη και σήμερα το πρωί όταν ο Σάκης Ρουβάς με τον πλέον απλό τρόπο να δείξει τη σύζυγό του πόσο πολύ την αγαπάει.

Φρόντισε λοιπόν με το που θα ξυπνούσε η Κάτια Ζυγούλη για να πάει να φτιάξει τον καφέ της στην κουζίνα, να δει την έκπληξή του.

Ο Σάκης είχε ζωγραφίσει μία καρδιά, είχε γράψει το όνομα της γυναίκας του και μέσα στην καρδιά είχε τοποθετήσει ένα ποτήρι με ένα τριαντάφυλλο.

Ήταν η καλύτερη καλημέρα που θα μπορούσε να της πει ο σύντροφος ζωής της με τον οποίο απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία που έχουν χτίσει μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Η Κάτια μάλιστα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή την τόσο όμορφη στιγμή της καθημερινότητάς της, μιας καθημερινότητας που ο Σάκης έχει καταφέρει να κάνει συχνά πολύ όμορφη και να της δίνει χρώμα κόκκινο, όπως το πάθος που μοιράζονται οι δυο τους.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κάτιας Ζυγούλη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved