Τριαντάφυλλος: Κι όμως! Κάποτε δήλωνε ότι... δεν θα άφηνε τον γιο του για ένα παιχνίδι!
Showbiz

Τριαντάφυλλος: Κι όμως! Κάποτε δήλωνε ότι... δεν θα άφηνε τον γιο του για ένα παιχνίδι!

Ο Τριαντάφυλλος πριν από πολλά χρόνια και κατά την διάρκεια πρώτου ριάλιτι Survivor, είχε δηλώσει στην τότε πρωινή εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» πως δεν θα άφηνε το παιδί του για ένα παιχνίδι.

Ο γνωστός τραγουδιστής συμμετέχει αυτή την σεζόν στο Survivor, ανήκοντας στην ομάδα των Κόκκινων και η συμμετοχή του είναι θέμα συζήτησης σε κάθε παρέα, καθώς είναι από τους παίκτες που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του ως παίκτης.

Ο Τριαντάφυλλος το 2017 δήλωνε μπροστά στην κάμερα της εν λόγω εκπομπής πως είναι φανατικός παίκτης του ριάλιτι και πως το παρακολουθεί ανελλιπώς, όταν κοιμίζει τον γιο του.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα δήλωνε συμμετοχή για να βρεθεί στην παραλία του Άγιου Δομίνικου ο τραγουδιστής ήταν κατηγορηματικός με την απάντησή του.

Συγκεκριμένα είχε πει τότε, το 2017: «Αν δεν είχα τον γιο μου πραγματικά θα πήγαινα. Δεν θα άφηνα ποτέ τον γιο μου για να πάω σε ένα παιχνίδι και στην άλλη άκρη του κόσμου».

Βέβαια οι καιροί άλλαξαν και τα λόγια του διαψεύστηκαν, καθώς τον παρακολουθούμε στον φετινό κύκλο του Survivor να πρωταγωνιστεί με την έντονη προσωπικότητά του.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved