Ειρήνη Μερκούρη: Η ζωή μακριά από τις πίστες
Showbiz

Ειρήνη Μερκούρη: Η ζωή μακριά από τις πίστες

Έριξε... μαύρη πέτρα πίσω της! Εν μία νυκτί η Ειρήνη Μερκούρη αποφάσισε να αφήσει τις πίστες και να ξεκινήσει μια νέα ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πού χάθηκε;», «Γιατί εγκατέλειψε το τραγούδι;», είναι μερικές από τις επίμονες απορίες που ακούγονται τα τελευταία χρόνια, με την ίδια να κρατά το στόμα της ερμητικά κλειστό.

Πίσω από αυτήν της την απόφαση ωστόσο λέγεται πως κρύβεται ένας άντρας. Ένας άντρας που από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε κοντά της την έκανε να αναθεωρήσει όλα όσα είχε δεδομένα, κάνοντας την να ακολουθήσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Στο πρόσωπο του Γιάννη Κουτσόπουλου βρήκε το άλλο της μισό, γι' αυτό και παντρεύτηκαν το 2016, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Για εκείνη πλέον η οικογένεια της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της, συνειδητοποιώντας πως ούτε τα τραγούδια, ούτε οι πίστες την κάνουν να αισθάνεται πλήρης.

Το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά στον άντρα της, απολαμβάνοντας μια ήρεμη καθημερινότητα και κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Η απόφαση της ωστόσο αυτή είχε παραξενέψει αρκετούς, με κάποιους να ισχυρίζονται πως εγκατέλειψε το τραγούδι για να κλειστεί σε μοναστήρι.

«Αν είναι δυνατόν! Για ποιο λόγο να το κάνω; Δεν κοροϊδεύω τον θεό. Με είδαν σε καμία φωτογραφία ντυμένη καλόγρια; Φυσικά θύμωσα, όχι επειδή είπαν πως είμαι χριστιανή, αυτό είναι τιμή μου, αλλά γιατί όσα έγραψαν ήταν κακοήθειες. Δεν πήγα να μονάσω. 'Όταν επιλέγεις αυτόν τον δρόμο, δεν το διατυμπανίζεις. Δεν το ξέρει κανείς. Όταν έχεις τον Χριστό μέσα σου, τον έχεις παντού. Δεν χρειάζεται να είσαι καλόγρια. Δεν σκέφτηκα ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε είναι αυτός ο στόχος μου. θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Δεν ξέρω τι θα κάνω όταν γεράσω. Κανείς δεν ξέρει», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Όσοι πάντως, ξέρουν την Ειρήνη, αναφέρουν πως δεν μετάνιωσε ούτε στιγμή για την απόφαση της να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της και να αφιερωθεί στο σπιτικό της.

Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved