Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Με σταύρωσαν για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μου»
Showbiz

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Με σταύρωσαν για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μου»

Μετά από μακρά συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρέθηκε και πάλι σε γνώριμο περιβάλλον αφού τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πόσο διαφορετική ήταν η ζωή της πριν γίνει μαμά ενώ απάντησε και για τα πώς λαμβάνει τα αρνητικά σχόλια στο Instagram.

Πριν γνωρίσεις τον σύζυγο σου και γίνεις μητέρα, πόσο διαφορετική ήταν η ζωή σου;

«Ήμουν ανέμελη. Αν τώρα γυρνούσα τον χρόνο πίσω, ίσως να ζούσα τη δεκαετία των 20-30 λιγότερο «ενήλικα». Επειδή εργαζόμουν full time από τα 19 μου και παράλληλα ήμουν σχεσάκιας, νιώθω ότι ζούσα μια πολύ ενήλικη ζωή, ενώ εκείνα ήταν τα χρόνια που θα έπρεπε να κάνω και μια σαχλαμάρα παραπάνω. Είχα μια πολύ προγραμματισμένη στάση απέναντι στη ζωή. Δεν έκανα αρκετά ταξίδια, δεν πήρα έναν σάκο να βάλω μέσα δυο ρούχα και να πάω σε ένα νησί όπου θα μου τέλειωναν τα λεφτά αλλά θα συνέχιζα τις διακοπεί μου, δεν έζησα ξενύχτια από αυτά που ξυπνάς την επόμενη μέρα και δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι. Ήμουν πολύ φρόνιμη»

Με τον σύζυγο σου πώς γνωριστήκατε;
«Με τον Νικόλα γνωριστήκαμε στα περιοδικά, καθώς είναι γραφίστας.»

Ποιοι είναι οι ήρωες σου;
«Δεν έχω ήρωες. Μου αρέσουν γενικά οι φθαρτοί άνθρωποι, αυτούς θαυμάζω»

Λαμβάνεις αρνητικά σχόλια;
«Τον τελευταίο καιρό έχουν ηρεμήσει λίγο, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό. (Γελάει.) Στις αρχές λάμβανα αρκετά αρνητικά σχόλια, θυμάμαι, για παράδειγμα, ότι με είχαν σταυρώσει όταν είχα ανεβάσει μια φωτογραφία με τα παιδιά μου, που έπαιζαν σε μια ταβέρνα και τα είχαν κάνει όλα χάλια. Εγώ το είχα ανεβάσει ως κάτι πολύ πραγματικό, το οποίο έβλεπα ότι συμβαίνει και στα διπλανά τραπέζια και φυσικά το έχω κάνει και εγώ η ίδια ως παιδί. Και για κάποιον λόγο τότε όλοι θυμήθηκαν ότι εγώ δεν είμαι καλή μητέρα, δεν τους έχω μάθει τρόπους κ.ο.κ. Με σταύρωσαν για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μου. Αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε να απαντήσω γιατί υπήρχαν τόσες άλλες αληθινές και ειλικρινείς μαμάδες, οι οποίες με υπερασπίσθηκαν χωρίς καν να το ζητήσω», λέει η ίδια στο οκ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved