Hλίας Γκότσης: Ο νικητής του Survivor έγινε Tik Toker! Δείτε πλάνα από το εργένικο σπίτι του
Showbiz

Hλίας Γκότσης: Ο νικητής του Survivor έγινε Tik Toker! Δείτε πλάνα από το εργένικο σπίτι του

Hλίας Γκότσης: Η επιτυχία του Survivor, η νέα του καθημερινότητα και τα πλάνα από το εντυπωσιακό του σπίτι

Μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 2. Σύντομα μάλιστα κατάφερε να ξεχωρίσει, τόσο με τις αθλητικές του δραστηριότητες, όσο και με το χαμηλό προφίλ που κράτησε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Ηλίας Γκότσης είχε όλα εκείνα τα οποία σχημάτιζαν το προφίλ ενός πετυχημένου παίκτη ριάλιτι. Και πράγματι, ο ίδιος κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό, κερδίζοντας την πρώτη θέση του Survivor 2 μαζί με το χρηματικό έπαθλο.

Ακολούθησαν αρκετές τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αλλά και μια συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Open για τις ανάγκες της καλοκαιρινής εκπομπής, του Παύλου Σταματόπουλου και της Κατερίνας Ζαρίφη.

Και τη φετινή σεζόν, το όνομα του Ηλία Γκότση συζητιέται αρκετά. Και η αλήθεια είναι πως κάθε του συνέντευξη θα δώσει αρκετές λεπτομέρειες για τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor, αλλά και για όσα δεν δείχνουν ποτέ οι κάμερες της τηλεοπτικής παραγωγής.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με το φαγητό και τις προσπάθειες των παικτών να καλύψουν την πείνα τους, ο Ηλίας ανέφερε: «Στα αγωνίσματα υπάρχει μια τεράστια παραγωγή με πολλά άτομα και προφανώς κάπου ήταν τα σκουπίδια τους. Κάπου τα εντοπίζουμε εμείς τώρα. Δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που κοιτάζουν. Θέλει γρήγορα αντανακλαστικά. Όλοι προσπαθήσαμε και τελικά η προσπάθεια μετρά και σε δικαιώνει.»

O Ηλίας Γκότσης έχει μπει δυναμικό στο Tik Tok και αυτά είναι μερικά από τα πιο πετυχημένα του βίντεο. Απολαύστε τα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved