Masterchef 5: Ο Αντώνης αποχώρησε και έκανε comeback στο instagram! Το μήνυμα της συντρόφου του
Showbiz

Masterchef 5: Ο Αντώνης αποχώρησε και έκανε comeback στο instagram! Το μήνυμα της συντρόφου του

Masterchef 5: Έκπληξη αποτέλεσε για αρκετούς τηλεθεατές η αποχώρηση του Αντώνη Μητρόπουλου από το ριάλιτι μαγειρικής του Star

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις στο φετινό MasterChef. Άλλο ένας "δυνατός" παίκτης πέρασε αρκετά νωρίς την πόρτα εξόδου, ξαφνιάζοντας μάλιστα αρκετούς από τους φανατικούς τηλεθεατές. Αναφερόμαστε στον Αντώνη Μητρόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής, έτοιμος να περάσει σε αποκαλύψεις.

«Μαγείρεψα με τόσο άγχος που όντως δεν θυμόμουν ότι πέρασαν οι κριτές από τον πάγκο μου. Υπήρχε αρνητική ενέργεια προτού κατέβω, από τη Μαρίνα και την Κωνσταντίνα, είναι τα βλέμματα που νιώθεις να σε τρυπάνε. Έλεγαν κακά πράγματα, δεν το ήξερα, κι εγώ πίστευα ότι είμαστε οκ. Με την Κωνσταντίνα είχαμε τα θέματά μας, αλλά είχα ξεκαθαρίσει τη θέση μου, δεν θέλω καμία επαφή. Η Μαρίνα μπροστά μου είχε καλή σχέση, δεν μου είχε πει ποτέ κάτι κακό και από πίσω μου έλεγε τα χειρότερα πράγματα. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά», ήταν μερικά από όσα δήλωσε στη Φωλιά των Κου Κου.

Ο Αντώνης έκανε comeback και στο instagram. Μην ξεχνάμε εξάλλου, πως οι παίκτες που συμμετέχουν στα ριάλιτι, έχουν αφήσει τα κινητά τους τηλέφωνα στους ανθρώπους της παραγωγής, έχοντας έτσι διακόψει την επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Ο Αντώνης έκανε repost το μήνυμα της αγαπημένης του.

Δείτε τις έγραψε η σύντροφος του Αντώνη στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved