Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί! Οι πρώτες φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί! Οι πρώτες φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

Χαράς ευαγγέλια στη ζωή πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού η οποία μέσω instagram ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. 

Ο λόγος για την Κατερίνα Δημητρόγλου, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές με πιο πρόσφατη την κωμική σειρά "Πέτα τη φριτέζα".

Η Κατερίνα περιμένει σε περίπου τρεις μήνες από τώρα τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Γιώργου Κούρτη.

«Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν, τότε όλα µπορείς να τα καταφέρεις», είχε παραδεχτεί πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός στο φιλικό της περιβάλλον. Η ίδια απολαµβάνει τη συντροφικότητα στο πλευρό του επιχειρηµατία, ο οποίος ασχολείται µε την κατασκευαστική εταιρεία που ίδρυσε ο πατέρας του. Με τον αγαπηµένο της έχουν «δέσει» σε όλα.

Μάλιστα, είχαν κοινό στόχο κάποια στιγμή να γίνουν γονείς καθώς η Κατερίνα Δημητρόγλου είχε παραδεχτεί σε δικούς της ανθρώπους:

«Και οι δύο θέλουµε να δηµιουργήσουµε οικογένεια, στόχος όµως πρώτα είναι να βάλουµε τις βάσεις στη σχέση µας και να δηµιουργήσουµε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την οικογένειά µας».

Το ζευγάρι πρόσφατα µετακόµισε σε νέο σπίτι στην Πεντέλη, και εκείνη διακόσµησε τη νέα τους στέγη με πολύ μεράκι και χαρά. Και ύστερα ήρθε η ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της και τώρα η μέλλουσα μανούλα θα έχει την χαρά αυτόν τον καιρό να διακοσμήσει και το παιδικό δωμάτιο, περιμένοντας με ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Το ζευγάρι ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού, όμως δεν ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει. Εκτός αν το ροζ φόντο στις φωτογραφίες υποδεικνύει ότι οι δυο τους περιμένουν κοριτσάκι.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που ανέβασαν με την ανακοίνωση της πολύ ευχάριστης είδησης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved