Όλγα Φαρμάκη: Η κόρη της έγινε δύο μηνών και θα ξετρελαθείς με τη νέα φώτο
Showbiz

Όλγα Φαρμάκη: Η κόρη της έγινε δύο μηνών και θα ξετρελαθείς με τη νέα φώτο

H Όλγα Φαρμάκη δημοσίευσε μία μοναδική φώτο με την δύο μηνών κορούλα της μέσα στο σπίτι.

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Όλγα Φαρμάκη, η οποία έγινε μανούλα στις 27 Ιανουαρίου και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Σταύρο Μαντόπουλο.

Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων και επιχειρηματίας μπορεί να μην δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της, όμως αυτή τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα αφού πόσταρε μία φωτογραφία που κρατά αγκαλιά την κόρη της και είναι στο σαλόνι του σπιτιού της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Όλγα και ο Σταύρος αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με σύμφωνο συμβίωσης.

Ο ερχομός του μωρού τους ήταν απλώς η επισφράγιση της ευτυχίας τους που ήρθε και για τους δύο σε πολύ σημαντική στιγμή της ζωής τους.

«Και εγώ και ο Σταύρος το θέλαμε και χαρήκαμε πάρα πολύ όταν το μάθαμε. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου. Εκείνος είχε τις αμφιβολίες του, αλλά εγώ από την αρχή είχα πει στη φίλη μου: “Ταιριάζω πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, νιώθω ότι έχω βρει το άλλο μου μισό”.

Δεν υπήρχε άγχος, κανένα παιχνίδι στη σχέση, ήταν πολύ καλή η χημεία μας. Του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη με ένα τηλεφώνημα. Εγώ το έμαθα όταν ήμουν στο γραφείο. Το θέλαμε και κάναμε προσπάθειες, δηλαδή μετρούσαμε τις μέρες, ρωτούσαμε και φίλους που έχουν κάνει παιδάκια να μας πουν tips. Όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος, ξετρελάθηκα! Ήταν ό,τι ήθελα πιο πολύ» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Όλγα Φαρμάκη, μιλώντας για την ευτυχία που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο.

Δείτε τη μοναδική φώτο με την δύο μηνών κόρη της στο σαλόνι του σπιτιού της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved