Νάντια Μπουλέ: Η νέα φώτο με φουσκωμένη κοιλιά και το μοναδικό βίντεο από το σπίτι της!
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Η νέα φώτο με φουσκωμένη κοιλιά και το μοναδικό βίντεο από το σπίτι της!

H Νάντια Μπουλέ διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Νάντια Μπουλέ, μιας και περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Γιώργο Ισαάκ!

Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια του το πρώτο του παιδί και η λαχταρά τους δεν περιγράφεται! Μπορεί να είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια όμως από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του είχαν κρατήσει μια πολύ διακριτική στάση απέναντι στα Μέσα.

Η Νάντια Μπουλέ σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε για την εγκυμοσύνη της: «Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι στιγμής νορμάλ. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό».

Η Νάντια Μπουλέ πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram άλλη μία φωτογραφία στην οποία την είδαμε με φουσκωμένη κοιλίτσα και όπως ήταν φυσικό τα likes και τα comments από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν βροχή». Βέβαια εκείνο που μας εξέπληξε ευχάριστα ήταν το βίντεο από το σπίτι της την ώρα που έβλεπε το αγαπημένο της σίριαλ και δεν είναι άλλο από την Αγγελική στον Alpha!

Δες τη νέα φωτογραφία της με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της αλλά και το μοναδικό βίντεο από το σπίτι της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved