25η Μαρτίου: Στα γαλανόλευκα τα social media των Ελλήνων (photos)
Showbiz

25η Μαρτίου: Στα γαλανόλευκα τα social media των Ελλήνων (photos)

25η Μαρτίου: Οι επώνυμοι Έλληνες τιμούν τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση και γεμίζουν το instagram με φωτογραφίες.

Τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση γιορτάζουμε σήμερα 25 Μαρτίου και οι Έλληνες celebrities δεν σταμάτησαν να ποστάρουν στις προσωπικές τους σελίδες στο instagram φωτογραφίες με τη γαλανόλευκη σημαία και όχι μόνο.

Από το πρωί οι Έλληνες από το χώρο της showbiz γέμισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα γαλανόλευκα και ευχές για την επέτειο του Έθνους μας.

Η Δέσποινα Βανδή,η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Μαρία Ναυπλιώτου αλλά και πολλοί ακόμη έδωσαν το δικό τους μήνυμα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα της 25ης Μαρτίου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πόσταρε στο instagram του την ελληνική σημαία γράφοντας τον εθνικό ύμνο

«Όλη η Υφηλιος γιορτάζει με τρόπο θαυμαστό την Επανάσταση!! Κ εμείς πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους προγόνους μας... για την φλόγα της ψυχής τους που έβαλε φωτιά στα δεσμά της σκλαβιάς κ είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι..κ έδωσε μάθημα παγκόσμιο για την δύναμη της ψυχής που μπορεί να δώσει την νίκη στον αδύναμο!! Τώρα που ξεπεράσαμε τις αγκυλώσεις ελπίζω του παρελθόντος.. τώρα που ξαναγυρίσαμε στην λέξη πατρίδα. Γιατί παλιότερα κ το έχω νοιώσει 20 χρόνια πριν όταν ο κόσμος έτρεχε με λαχτάρα να δει την Μπουμπουλίνα κ κάποιοι δήθεν επαΐοντες σνομπάριζαν το θεμα... τώρα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να νοιωσουν την έννοια του 21 κ οι νέοι κ τα παιδιά... υπάρχουν κάθε λογής κειμενα ταξιδιωτικά μυθιστορηματικά φιλελληνικά ότι ταιριάζει στον καθένα Ο ιός μας έχει προσφέρει χρόνο για διάβασμα κ για νέα ενδιαφέροντα. Καλό είναι να σκύψουμε πάνω από το 21 πιο ουσιαστικά. Όχι μόνο για να γνωρίσουμε το παρελθόν αλλά για να κατανοήσουμε το παρόν» έγραψε η Μιμή Ντενίση στη φωτογραφία της.

«Ζήτω η επανάσταση του 1821. Τιμή και δόξα στους ήρωες, που δώσανε το αίμα τους, για να είμαστε εμείς ελεύθεροι!!» έγραψε ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχοντας στην αγκαλιά του την ελληνική σημαία.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι επώνυμοι στα social media

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved