Χρήστος Μενιδιάτης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν τραγουδά τις επιτυχίες του πατέρα του
Showbiz

Χρήστος Μενιδιάτης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν τραγουδά τις επιτυχίες του πατέρα του

O Χρήστος Μενιδιάτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν τραγουδά τις επιτυχίες του αξέχαστου πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε: «Πάντα υπάρχω με αξιοπρέπεια. Έχω μια θέση στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού και έτσι θα συνεχίσω, όσο συνεχίσω».

Όσο για τη συνεργασία με τον Αναστάσιο Ράμμο είπε: «Τον Αναστάσιο τον γνώρισα πέρσι τον Ιούλιο. Κάναμε ένα διάλειμμα από το καθισιό μας και δούλεψα με τον Ηλία Βρεττό. Είχε έρθει στο μαγαζί με την κιθάρα του, τραγουδούσε. Έχει τρέλα με αυτό που κάνει. Είναι καλό παιδί. Θαύμασα την όρεξή του, το πάθος, το μεράκι γι’ αυτό που κάνει και το πηγαίο ταλέντο του».

Και για τον πατέρα του Μιχάλη Μενιδιάτη είπε: «Αποφεύγω να λέω τα τραγούδια του πατέρα μου, κυρίως μετά από δική του παρότρυνση και καθοδήγηση. Όταν προσπάθησα να μπω επαγγελματικά στον χώρο που είπε «ακολούθησε τα δικά σου μονοπάτια. Μην πέσεις στα δικά μου, ούτε σε ρεπερτόριο, ούτε σε ύφος. Και στις live εμφανίσεις να αποφεύγεις να τα λες,,, Ο κόσμος είναι λίγο προκατειλημμένος, ανεξάρτητα από το αν είσαι καλός, μέτριος ή κακός. Ορισμένες φορές το όνομα του πατέρα και η ερμηνεία του, δεν ξεπερνιέται»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved