Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε την στον έβδομο μήνα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε την στον έβδομο μήνα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μπει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.  Μπορεί η ηθοποιός να τελείωσε τα γυρίσματα στη σειρά, Έλα στη θέση μου, στην οποία πρωταγωνιστούσε, όμως έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω της επιχείρησης που έχει με αποτέλεσμα να φτάσει στα όριά της!

Περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και η χαρά στο πρόσωπό της δεν κρύβεται με τίποτα. Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετρά πλέον αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού της.

Και μπορεί η ίδια να μην έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει, ωστόσο μοιράζεται μαζί μας, αρκετές όμορφες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πάντα ενεργή στα social media, η Αθηνά θα ανεβάσει τις νέες της φωτογραφίες, οι οποίες θα συγκεντρώσεις χιλιάδες likes και σχόλια.

Η Αθηνά Οικονομάκου στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της προσπαθεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και εξαιτίας του βαρύ προγράμματός της έφτασε στα όριά της. Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και αποκάλυψε πως χρειάζεται ξεκούραση.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όταν νομίζεις ότι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης είσαι ακόμα ο Superman, αυτά παθαίνεις. Ξεκούραση τώρα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved