Άγριες μέλισσες: Αυτός ο πρωταγωνιστής ήταν ερωτευμένος με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Αυτός ο πρωταγωνιστής ήταν ερωτευμένος με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Άγριες μέλισσες: Ο πρωταγωνιστής έκανε την αποκάλυψη μέσα από την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιώργο Ηλιόπουλο, όπου μέσα από την συνέντευξή του, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τον έρωτα του στην εφηβεία για την Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Σε γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τα «Σφηνάκια», μια σειρά με τεράστια απήχηση στο κοινό.

Εξακολουθεί να έχει απήχηση. Μου στέλνουν συνέχεια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό το «καμένο» χιούμορ της σειράς, που ήταν πρωτόγνωρο και τελείως ξένο για την εποχή της, σήμερα θεωρείται mainstream.

Έχεις πάρει κιλά στην καραντίνα;

Ναι! Πήρα περισσότερα από δέκα κιλά.

Είναι αλήθεια ότι, ως έφηβος, ήσουν ερωτευμένος με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου;

Ναι, είναι αλήθεια. Ήμουν ερωτευμένος στα παιδικά μου χρόνια μαζί της. Ήμουν ερωτευμένος στα παιδικά μου χρόνια με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου! Δεν της το είπα ποτέ. Ντράπηκα... Έχανα τα λόγια μου. Δεν ήξερα ηώς να της το εξομολογηθώ. Την αγαπώ, την εκτιμώ και τη θαυμάζω απεριόριστα.

Της το εξομολογήθηκες;

Όχι! Δεν της το είπα ποτέ. Ντράπηκα,.. Έχανα τα λόγια μου. Δεν ήξερα πώς να της το εξομολογηθώ. Την αγαπώ, την εκτιμώ και τη θαυμάζω απεριόριστα.

Το πρώτο σου θεατρικό κείμενο μάλιστα το έγραψες για εκείνη...

Ναι. Της είχα γράψει ένα νούμερο για επιθεώρηση. Η Μίρκα είναι ένα μεγάλο αστέρι, ένα τεράστιο κεφάλαιο για το θέατρο.

Έρχομαι και στη σχέση σου με τη σύντροφο σου. Διανύεις μια πολύ όμορφη προσωπική περίοδο. Υπάρχει στην άκρη του μυαλού σας ο γάμος;

Βεβαίως! Θέλουμε να παντρευτούμε και θα το είχαμε κάνει ήδη αν δεν ερχόταν η πανδημία να ανατρέψει τη ζωή μας. Έχουμε και οι δύο μεγάλες οικογένειες... Είναι πολλοί οι συγγενείς μας και θέλουμε 'να τους καλέσουμε όλους. Οι συνθήκες τη δεδομένη στιγμή δεν επιτρέπουν μια ανοιχτή τελετή. Η σύντροφος μου είναι συνειδητά ο άνθρωπος μου. Είμαστε οχτώ χρόνια μαζί. Εργάζεται ως ηθοποιός και θεατρολόγος. Την αγαπώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Με κρατά στη γη. Είναι σπουδαίο πράγμα να βρεις το σύντροφο σου. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ευχή που μπορείς να δώσεις σε έναν άνθρωπο.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved