Λιανός: Είναι στον Άγιο Δομίνικο αλλά το μυαλό του είναι στην Ελλάδα! Η πρώτη φωτό του νεογέννητου!
Showbiz

Λιανός: Είναι στον Άγιο Δομίνικο αλλά το μυαλό του είναι στην Ελλάδα! Η πρώτη φωτό του νεογέννητου!

Survivor: Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά στο μυαλό του και η καρδιά του είναι πάντα πίσω στην Ελλάδα και στην οικογένειά του.

Ο γνωστός παρουσιαστής που φέτος έχει βάλει και εκείνος το δικό του λιθαράκι για την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το φετινό Survivor, αν και βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, ταξιδεύει συνεχώς με το μυαλό του πίσω στην Ελλάδα και στους ανθρώπους που αγαπάει πολύ.

Και φυσικά ξεχωριστή θέση στην καρδιά του έχουν τα παιδιά του και κυρίως το νεογέννητο μωρό του το οποίο ήρθε στον κόσμο μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη στις αρχές Μαρτίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τέταρτο κατά σειρά παιδί του Γιώργου Λιανού.

Από τότε η καρδιά του χτυπά δυνατά για τη μικρούλα η οποία και τον... ανάγκασε να επιστρέψει για λίγο στην Ελλάδα, να την υποδεχθεί και να πάρει ξανά το δρόμο της επιστροφής για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συνεχίσει τη δουλειά του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Λιανός φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι όμως και κάποιες στιγμές που ο ίδιος σε ανύποπτο χρόνο εκφράζεται με τον πλέον τρυφερό τρόπο για τους δικούς σου ανθρώπους.

Το ίδιο συνέβη και τώρα μιας και ο παρουσιαστής ανέβασε, χωρίς κάνεις να το περιμένει, την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του.

Ως τρυφερός μπαμπάς που είναι, ανέβασε φωτογραφία με το πατουσάκι της μικρής του γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Μα σοβαρά τώρα, έχετε δει πιο ωραία πατούσα».

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας στην παρακάτω Gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved