Ασλανίδου: Η οργισμένη ανάρτησή της! Προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά!
Showbiz

Ασλανίδου: Η οργισμένη ανάρτησή της! Προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά!

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίζεται σε ανάρτησή της η Μελίνα Ασλανίδου με αφορμή δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο αποκαλυπτόταν η ταυτότητα και οι φωτογραφίες του νέου της αγαπημένου. 

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήθελε την όμορφη τραγουδίστρια να είναι εδώ και λίγο καιρό ερωτευμένη με έναν Κρητικό επιχειρηματία, τον Μιχάλη Κουκουτσάκη ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Πλατανιά, όπου η οικογένειά του διαθέτει τα Φυτώρια Κουκουτσάκης. Μάλιστα η συγκεκριμένη επιχείρηση κατέκτησε μια πολύ σημαντική βράβευση στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ για το Νερό, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το εν λόγω δημοσίευμα ανέφερε ότι η οικογένεια Κουκουτσάκη διατηρεί στα Χανιά και την ταβέρνα «Ο μύλος του κερατά».

Επίσης, επεσήμανε ότι ο Μιχάλης Κουκουτσάκης είναι αθλητικός τύπος και πως έχει μυήσει στον κόσμο της γυμναστικής και τη Μελίνα Ασλανίδου η οποία τον τελευταίο καιρό έχει μπει σε συγκεκριμένο πρόγραμμα και προσέχει πολύ τις αναλογίες της.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι κοινό μυστικό στον Πλατανιά ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι καθώς οι ντόπιοι τούς βλέπουν συχνά να απολαμβάνουν τον περίπατό τους στην περιοχή, δείχνοντας πραγματικά ερωτευμένοι.

Η Μελίνα Ασλανίδου, με ανάρτησή της αντέδρασε για πρώτη φορά σε δημοσίευμα που την αφορά, τονίζοντας πως τίποτα από τα παραπάνω δεν έχουν δόση αλήθειας για την προσωπική της ζωή, προειδοποιώντας πως θα κινηθεί νομικά. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έγραψε στην ανάρτησή της:

«Με λύπη μου από το πρωί έχω πληροφορηθεί ψευδείς ειδήσεις που αφορούν την προσωπική μου ζωή! Ρητά και κατηγορηματικά διαψεύδω όλες αυτές τις φήμες! Θα κινηθώ νομικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση που σπιλώνει την ακεραιότητα μου και αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις για την προσωπική μου ζωή, οι οποίες δεν έχουν απολύτως καμία πραγματική βάση! Ευχαριστώ πολύ! Καλό ΣΚ σε όλους!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved