Άγριες Μέλισσες: Ο εισαγγελέας Γραμματικός είναι ερωτευμένος! Η σύντροφός του είναι μία κούκλα!
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Ο εισαγγελέας Γραμματικός είναι ερωτευμένος! Η σύντροφός του είναι μία κούκλα!

Άγριες Μέλισσες: Ο εισαγγελέας Γραμματικός ή αν προτιμάτε ο κατά κόσμον Σπύρος Σταμούλης, ο οποίος έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών της σειράς είναι πολύ ερωτευμένος και η αλήθεια είναι πως η σύντροφός του είναι μία κούκλα!

Η σύντροφος του γνωστού και πολύ ταλαντούχου ηθοποιού είναι επίσης καλλιτέχνης όμως δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη του είναι η Αλίνα Βοϊτοβιτς καθηγήτρια ψηφιακού design στη σχολή σχεδίου «Βακαλό».

Το ζευγάρι διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση του και προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε μάθει λεπτομέρειες για τον Σπύρο Σταμούλη.

Ο ηθοποιός μένει μαζί με την σύντροφό του σε ένα όμορφο σπίτι στου Γκύζη και μάλιστα έχουν δύο γλυκύτατους συγκατοίκους, τα δυο αγαπημένα τους γατάκια, τη Ρουσλάνα και τον Βελισσάριο. Είναι λάτρεις του κέντρου, όμως θέλουν πού και πού την ησυχία τους, γι' αυτό και προφανώς επέλεξαν το συγκεκριμένο προάστιο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τη Real, κοινή αγάπη του ζευγαριού είναι τα ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ περνούν όμορφες στιγμές στο σπίτι, απολαμβάνοντας ένα ωραίο δείπνο μετά ρεμπέτικης μουσικής, την οποία χαίρονται και οι γείτονες τους αρκετές βραδιές. Όσοι τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και για μια αρμονική σχέση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved