Μαρίνα Παντζοπούλου: Γίνεται έξι χρονών και η ομοιότητα με την Μενεγάκη είναι εκπληκτική - Δες φώτο
Showbiz

Μαρίνα Παντζοπούλου: Γίνεται έξι χρονών και η ομοιότητα με την Μενεγάκη είναι εκπληκτική - Δες φώτο

Γενέθλια για την Μαρίνα Παντζοπούλου! Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, σήμερα 29 Μαρτίου γίνεται έξι χρονών και όσο μεγαλώνει τόσο και περισσότερο μοιάζει στη διάσημη μαμά της!

Το πιο μικρό παιδί της Ελένης, η Μαρίνα γεννήθηκε σαν σήμερα πριν έξι χρόνια...

Είναι ένα όμορφο ξανθό κοριτσάκι με ανοιχτόχρωμα μάτια και όταν η παρουσιάστρια ποστάρει φωτογραφία της εξάχρονης Μαρίνας γίνεται χαμός στο Instagram!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφία της πανέμορφης μικρής κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, άλλοτε μαζί, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τα αδέρφια της και φυσικά τα σχόλια και τα likes είναι αμέτρητα από φίλους και θαυμαστές της παρουσιάστριας.

Η Ελένη πολλές φορές είχε πει on camera ότι η κόρη της είναι ζωηρή και είχε αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη είχε πει στο παρελθόν: «Ξανά ξεκίνησα από την αρχή να βλέπω τα ίδια προγράμματα με το μωρό. Θα τρελαθώ! Τα έχω δει τόσες φορές. Σε αυτή την ηλικία πάλι απ’ την αρχή Ντόρα; Δεν αντέχω!».

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει και ένα περιστατικό με την μικρούλα: «Βγαίνω από την ντουζιέρα και μου είχε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, μου είχε βάψει το πάτωμα, πέντε λεπτά έκανα να την βγω– πότε πρόλαβε – και είχε βάψει από τα χείλη της μέχρι τη μύτη της, κόντεψα να τρελαθώ». Και είχε τονίσει: «Καμία άλλη από τις κόρες μου (Βαλέρια και Λάουρα) δεν είχε τέτοια αγάπη με τα καλλυντικά και πόσo μάλλον σε τόση μικρή ηλικία».

Φέτος η μικρή ξεκίνησε σχολείο. Φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου γίνεται σήμερα έξι χρονών και δες όλες τις φωτογραφίες της που έγιναν viral και πόσο μοιάζει στη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved