Ελένη Μενεγάκη: Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με το MEGA - Για ποια ζώνη συζητάει;
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με το MEGA - Για ποια ζώνη συζητάει;

H πρωινή εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε όλα όσα θέλετε να μάθετε για το τηλεοπτικό μέλλον και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου η Ελένη Μενεγάκη συζητάει και ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η «βασίλισσα» της τηλεόρασης πρόκειται να επιστρέψει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στις οθόνες μας και μάλιστα μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό και συζητούν για την ζώνη που θα ενταχθεί η εκπομπή της, καθώς καμιά από τις δυο πλευρές δεν επιθυμεί μια εκπομπή στην πρωινή ζώνη του προγράμματος.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και τα πρώτα ραντεβού έχουν λάβει ήδη χώρα ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τους ιθύνοντες του καναλιού. Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη είναι γεγονός, της οποίας η πρεμιέρα θα γίνει τον Σεπτέμβριο, νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved