Θανάσης Ευθυμιάδης: Οι σκέψεις και τα λόγια που τον άλλαξαν σαν άνθρωπο!
Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: Οι σκέψεις και τα λόγια που τον άλλαξαν σαν άνθρωπο!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις και τα σοφά - καθημερινά λόγια που τον έχουν εξελίξει και τον έχουν αλλάξει σαν άνθρωπο.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναρτεί συχνά - πυκνά πολύ ενδιαφέροντες φωτογραφίες και πολύ πιο ενδιαφέροντα λόγια που τις συνοδεύουν.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος είναι πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες, προβληματισμούς και σκέψεις του με τους ακόλουθούς και διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ανήρτησε ακόμα μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία από την οποία επικοινώνησε ποια λόγια λέει καθημερινά στον εαυτό του και έχουν εξελίξει σαν άνθρωπο.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπά την ζωή σου. Την πολύτιμη ζωή, που σου δόθηκε σαν το πιο όμορφο Δώρο. Βγάζε φωτογραφίες τις όμορφες καθημερινές στιγμές. Χαμογέλα. Πες σε αυτούς που αγαπάς ότι τους αγαπάς! (Καντο συχνά) Πες μια καλή κουβέντα σε έναν άγνωστο στο σούπερ μάρκετ. Τραγούδα κάθε μέρα. Πάρε ένα τηλέφωνο τους γονείς σου. Γνώρισε τον εαυτό σου-όλα τα κομμάτια (είναι πολλά). Συγχώρα. Μην κρατάς μούτρα».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Χαμόγελα στους περαστικούς. Δώσε κέρμα στον τύπο που σου καθάρισε το παρμπρίζ στο φανάρι. Κάνε κάτι που σε φοβίζει. Μη φοβάσαι να Νιώθεις. Μη φοβάσαι να κλαις. Μη φοβάσαι να ζητάς βοήθεια Κάνε κάτι που σου φέρνει χαρά. Παίξε. Μη παίρνεις τον εαυτό σου τόσο σοβαρά. Πες Ευχαριστώ κάθε μέρα. Αγαπά την ζωή σου. Είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Είσαι Πλούσιος. Το ξέχασες; Αυτά θυμίζω στον εαυτό μου με κάθε ευκαιρία».

Δείτε την φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved