Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή είναι η λιχουδιά που τρώει καθημερινά στην εγκυμοσύνη της
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή είναι η λιχουδιά που τρώει καθημερινά στην εγκυμοσύνη της

Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς περιμένει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό αυτή την όμορφη περίοδο και δεν δείχνει να έχει καθόλου τύψεις για τα γλυκά και τα φαγητά που απολαμβάνει, παρ' όλο που η ζυγαριά την δείχνει ήδη, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, αρκετά κιλά παραπάνω.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως μέχρι και πριν από λίγο καιρό είχε πάρει κάτι λιγότερο από δέκα κιλά.

«Πρέπει να έχω βάλει γύρω στα 7-8 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει συνολικά 23. Δεν ξέρω αν θα φτάσω στα ίδια κιλά, γιατί έχω μπροστά μου ακόμα τρεις μήνες. Στις εγκυμοσύνες μου ο μεταβολισμός μου κάτι παθαίνει... Τρώω τη διπλή ποσότητα φαγητού από ό,τι συνήθως και ο οργανισμός μου ζητάει συνεχώς γλυκά, που γενικά δεν μου πολυαρέσουν, θα μπορούσα να καταλάβω ότι είμαι έγκυος ακόμα και χωρίς να κάνω το τεστ, γιατί οι διατροφικές μου συνήθειες αλλάζουν άρδην», είχε πει.

Μέσα από ένα πρόσφατο ποστ της αποκάλυψε ποια είναι αυτή η λιχουδιά που τρώει καθημερινά σε αυτή τη φάση.

«Και στην πρώτη αλλά και στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου δεν πέρασε μια ημέρα που να μην αναζήτησα κάτι γλυκό (ευτυχώς το σάκχαρο μου είναι χαμηλό 🙏🏼)», σημείωσε η ίδια μεταξύ άλλων.

Σοκολάτες, κρουασάν και οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη και σοκολάτα είναι η λιχουδιά που της αρέσει να απολαμβάνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved