Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Χαμογελά λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο - Δες τη φώτο
Showbiz

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Χαμογελά λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο - Δες τη φώτο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ετοιμάζεται για ένα από τα δυσκολότερα χειρουργεία που έχει κάνει μέχρι σήμερα μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη δημοσίευσε μία φωτογραφία του στο facebook, όπου χαμογελά λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής τραυματίστηκε σοβαρά στις 24 Δεκεμβρίου του 2017 σε σύγκρουση που είχε η μηχανή του με λεωφορείο και δίνει τη δική του μάχη…

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη αναφέρθηκε στην επέμβαση που θα υποβληθεί σήμερα, 30 Μάρτη: «Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις».

Και υπογράμμισε: «Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος».

Η σύζυγος του Αγγελίδη η οποία μίλησε στη Σπυριδούλα Τριάντου και την εφημερίδα On Time παραμένει αισιόδοξη και τονίζει: «Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα παραδέχεται, ενώ αποκαλύπτει πως η καθημερινότητα παραμένει δύσκολη για τον Κωνσταντίνο.»!

Η Εβελίνα Βαρσάμη πρόσθεσε: «Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν».

Η σύζυγος του παρουσιαστή υπογράμμισε ότι είναι το προτελευταίο χειρουργείο του μιας και τον Ιούλιο θα υποβληθεί σε ακόμα μία επέμβαση...

«Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» δήλωσε.

Δες τη φωτογραφία που πόσταρε η γυναίκα του λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved