Ελένη Μενεγάκη: Την πήρε ο ύπνος στον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια - Μοναδικές φώτο
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Την πήρε ο ύπνος στον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια - Μοναδικές φώτο

Κι όμως η Ελένη Μενεγάκη αποκοιμήθηκε στον κήπο της και υπάρχει και απόδειξη οι απίθανες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram της!

Κι αν νομίζετε ότι έχετε δει τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη στο σπίτι της στα Μελίσσια έως και σήμερα, γελιέστε!

Η μέρα είναι ηλιόλουστη και η παρουσιάστρια βγήκε στην αυλή της μιας και θέλησε να απολαύσει τον ήλιο...

Ντυμένη ανοιξιάτικα και ενώ καθόταν στην καρέκλα, αποκοιμήθηκε. Η ίδια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και σχολίασε στη λεζάντα: "Όταν βγαίνεις στον κήπο για ν απολαύσεις τον ήλιο και στο τέλος σε παίρνει ο ύπνος!"!

Και μπορεί η παρουσιάστρια να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο σπιτικό της, οι φήμες τη θέλουν να συζητάει και να ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η «βασίλισσα» της τηλεόρασης πρόκειται να επιστρέψει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στις οθόνες μας και μάλιστα μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Σύμφωνα με πάντα με τις φήμες, η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό και συζητά για την ζώνη που θα ενταχθεί η εκπομπή της, καθώς καμιά από τις δυο πλευρές δεν επιθυμεί μια εκπομπή στην πρωινή ζώνη του προγράμματος.

Όσο οι φήμες δίνουν και παίρνουν, η Ελένη λιάζεται στην αυλή του σπιτιού της στα Μελίσσια και δείτε τις απίθανες, αυθόρμητες φωτογραφίες της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved