Iφιγένεια Τζόλα: «Η Ιφιγένεια και ο Σπύρος θα ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους»
Showbiz

Iφιγένεια Τζόλα: «Η Ιφιγένεια και ο Σπύρος θα ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους»

Στις 8 λέξεις, η οικογένεια Μαρόγλου δοκιμάζεται να μια ακόμη φορά καθώς καλείται να δεχτεί στην «αγκαλιά» της έναν νέο άντρα που επιμένει πως είναι παιδί του Μιλτιάδη.

Η Ιφιγένεια Τζόλα μιλά για τον... «νέο» τηλεοπτικό της αδελφό αλλά και για τη σχέση με τον άντρα της, που περνά κρίση!

Αν όλα πάνε καλά, όπως θέλει και το κοινό, και οι δυο τους έρθουν κοντά και πάλι, θα έμπαιναν στη διαδικασία να μεγαλώσουν την οικογένεια τους;

«Πιστεύω πως είναι κάτι που θα ήθελαν. Βέβαια εδώ μιλάμε για ένα ζευγάρι που πολλές φορές ακολουθεί την καρδιά περισσότερο παρά τη λογική, οπότε θα δούμε».

Εμφανίστηκε στην οικογένεια ένα παιδί του Μιλτιάδη. Η Ιφιγένεια θα μάθει για εκείνον;

«Είμαι της άποψης ότι "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο". Όλα μαθαίνονται, καλώς ή κακώς, κάποια στιγμή. Εκτός αυτού, η Ιφιγένεια έχει αποδείξει μέχρι τώρα πως είναι αρκετά ώριμη να διαχειριστεί καταστάσεις όσο τραγικές και αν είναι».

Θα έρθει στιγμή που οι δυο τους θα συναντηθούν και αν ναι, πόσο κοντά θα έρθουν, δεδομένου πως της ηρωίδας σας της λείπει πολύ ο αδελφός της;

«Η Ιφιγένεια, μετά την απώλεια του αδερφού της, δεν μένει προσκολλημένη στο παρελθόν. Πονάει μέσα της αλλά έχει ξεχωρίσει τα νέα δεδομένα στη ζωή της. Πιστεύω λοιπόν πως η στάση της απέναντι στο νέο αυτό πρόσωπο της ζωής της δεν θα είναι απόρροια της απώλειας που βίωσε. Έχει δείξει αρκετές φορές στοιχεία ωριμότητας και ενσυναίσθησης, οπότε θεωρώ ότι θα δείξει κατανόηση. Το ποσό κοντά θα έρθει, αν συμβεί αυτό. θα εξαρτηθεί από την άποψη που θα σχηματίσει όσον αφορά τον χαρακτήρα του».

Πώς θα θέλατε να δείτε την ηρωίδα σας στο τελευταίο επεισόδιο;

«Θα ήθελα η Ιφιγένεια να καταφέρει να εκπληρώσει το όνειρο της, να περάσει στη Νομική και να παραμείνει παντρεμένη με τον Σπύρο».

Κάνετε σχέδια για την επόμενη σεζόν;

«Κάνω κάποια σχέδια για την επόμενη σεζόν, ωστόσο είναι λίγο νωρίς να μιλήσω γι' αυτά, αφού ακόμα είμαστε σε καραντίνα και τα πράγματα είναι λίγο μετέωρα», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved