Θωμάς Παλιούρας: «Ήταν ένα πολύ γερό “χαστούκι”, ένα μάθημα ζωής»
Showbiz

Θωμάς Παλιούρας: «Ήταν ένα πολύ γερό “χαστούκι”, ένα μάθημα ζωής»

Θωμάς Παλιούρας: Όσα δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός για το lockdown και το ξέσπασμα της πανδημίας. 

Μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και η αλήθεια είναι πως ουδέποτε δεν απασχόλησε τα media με την προσωπική του ζωή, αλλά και την καθημερινότητά του μακριά από το θέατρο. Ο Θωμάς Παλιούρας παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα όσα βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο, μετά την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού.

Με τι ασχολείσαι αυτόν τον καιρό; Πώς είναι η ζωή σου μέσα από αυτή τη διαδικασία που όλοι υφιστάμεθα;

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι κι εγώ, προσπαθώ να διαχειριστώ αυτό που μας συμβαίνει, το οποίο δεν είναι εύκολο, διότι μας έχει φέρει σε δύσκολη κατάσταση, οικονομική, αλλά περισσότερο ψυχολογική. Όταν θα τελειώσει η πανδημία, δεν ξέρω πως θα βγούμε, για να δούμε το… φως στο τούνελ. Η πανδημία μας έκανε να σκεφτούμε και να ωριμάσουμε, ώστε να μη θεωρούμε δεδομένα κάποια πράγματα, όπως την υγεία που είναι το σημαντικότερο αγαθό. Επίσης, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε πολλές κατηγορίες ανθρώπων που έχουν μείνει χωρίς δουλειά, που το μέλλον δεν ξέρω τι επιφυλάσσει, όπως κι όταν θα βγούμε από την άκρη του “τούνελ”, αν αυτό το “φως”, θα είναι αρκετό να μας επαναφέρει στην καθημερινότητα και στην κανονικότητά μας.

Ήταν δυνατό το “χαστούκι” της πανδημίας για όλους.

Ήταν ένα πολύ γερό “χαστούκι”, ένα μάθημα ζωής για όλους μας, γιατί δεν είναι δεδομένα τα πράγματα. Να σκεφτούμε όλοι μαζί, όπως και να προσπαθήσουμε να φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη μας και ειδικά στα νέα παιδιά που το έχουν χάσει αυτό το διάστημα, που η πανδημία τα έχει πάει πίσω, σε ό,τι αφορά στα όνειρα και στις ελπίδες τους.

Πιστεύεις ότι μετά από τη διαδικασία αυτή θα γίνει ξεσκαρτάρισμα, θα επαναφέρει η κατάσταση αυτή ανθρώπους σε… τάξη;

Όλη αυτή η κατάσταση που βιώνουμε, στους περισσότερους από εμάς, θα είναι ένα γερό “χαστούκι” για να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα, να δούμε τα πράγματα με μια άλλη οπτική γωνία και μέσα από εκείνα να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Πηγή: Περιοδικό Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved