Μπέτυ Μαγγίρα: «Το κύριο μέλημα είναι να περάσουμε όλοι καλά, και εμείς και αυτοί που μας βλέπουν»
Showbiz

Μπέτυ Μαγγίρα: «Το κύριο μέλημα είναι να περάσουμε όλοι καλά, και εμείς και αυτοί που μας βλέπουν»

Μπορεί φέτος να λείπει η ενέργεια του κοινού, όμως η Μπέτυ Μαγγίρα απολαμβάνει πολύ τη συμμετοχή της στο «YFSF».

Η ίδια μίλησε για την επιστροφή της στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 αλλά και για τη μίμηση που την έχει δυσκολέψει περισσότερο.

Επιστροφή στο «Your face». Πώς είναι άραγε τα πράγματα αυτή τη φορά;

«Είναι πολύ διαφορετικά και όχι πολύ διαφορετικά! Από τη μία είναι ένα γνώριμο κόνσεπτ, που το έχω ξανακάνει, το αποτέλεσμα όμως είναι πολύ πιο φαντασμαγορικό, γιατί τότε εμείς δεν είχαμε αυτή τη led οθόνη. Από την άλλη, τώρα έχουμε νέους συμπαίκτες, άλλη επιτροπή και όλο αυτό είναι καινούριο και για μένα. Η χαρά μας είναι μεγάλη που μπορούμε και δουλεύουμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε».

Δημιουργεί πίεση το γεγονός ότι συμμετέχετε στο «All Star» ή το έχετε δει χαλαρά και κάνετε το κέφι σας;

«Το κύριο μέλημα είναι να περάσουμε όλοι καλά, και εμείς και αυτοί που μας βλέπουν. Το «All Star» είναι για μένα ένας λόγος και τρόπος, μια και είναι όλοι καταπληκτικοί, για να γίνω ακόμα καλύτερη, να εξελιχθώ».

Τα μέτρα προστασίας και η απουσία του κοινού έχουν αφαιρέσει μέρος της πλάκας;

«Η πλάκα όχι, είναι η ίδια, απλώς έχει φύγει η ενέργεια! Όταν είσαι καλλιτέχνης και είσαι σε ένα πάλκο ή σε μια σκηνή, αυτό που αφήνεις προς τα κάτω το παίρνεις πίσω, ειδικά όταν αρέσει αυτό που κάνεις. Αυτή η ενέργεια του κόσμου λείπει. Δεν είναι το ίδιο να τραγουδάς σε ένα άδειο στούντιο».

Υπάρχει κάτι που σας δυσκολεύει περισσότερο σε μια μεταμφίεση;

«Πρέπει να βρω το χρώμα και τον ήχο της φωνής αυτού που ενσαρκώνω και να τραγουδήσω κιόλας με τη φωνή του, που μπορεί να είναι τοποθετημένη σε άλλο σημείο από τη δική μου, μπορεί να τραγουδάει με τον λαιμό ή με τη μύτη. Ταυτόχρονα πρέπει να μοιάζεις, να έχεις τον νου σου στο πρόσωπο, στις γκριμάτσες, στο ύφος που παίρνει, συν τη χορογραφία».

Με ποια μίμηση έχετε διασκεδάσει περισσότερο και με ποια όχι και τόσο;

«Είχα διασκεδάσει πολύ με τους Bee Gees και με την Ντόλι Πάρτον. Με είχε δυσκολέψει η Σερ, γιατί τραγουδάει πολύ διαφορετικά από ό,τι εγώ. Είναι άλλο να προσπαθήσεις να μιμηθείς έναν άνθρωπο στη φωνή και άλλο να το κάνεις στο τραγούδι. Δεν είναι εύκολο», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved