Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε πώς έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης της!
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε πώς έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης της!

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής Happy Day για το μωρό της, το Mega Star και τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε στα backstage κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής του Mega.

H Μαντώ Γαστεράτου σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης απάντησε για το πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της αλλά και για την εκπομπή που παρουσιάζει.

Η ίδια για την πρόταση του Mega Star είπε: «Τσίριζα από τη χαρά μου όταν μου είπαν να κάνω το Mega Star. Ήταν πολύ τιμητικά όλα όσα μου είπε η Ναταλία Γερμανού. Το “καλή επιτυχία» και το πόσο χαρούμενη είναι που αναβιώνει αυτή η εκπομπή. Θυμάμαι πολλές φορές που έλεγα πράγματα στον “αέρα” και όταν γύριζα σπίτι το μετάνιωνα. Οπότε έχω ωριμάσει και έχω εξελιχθεί».

Η Μαντώ, μιλώντας για τον γιο της εξομολογήθηκε: «Η ζωή μου έχει αλλάξει άρδην. Είναι πολύ ωραίος ο νέος ρόλος που έχει έρθει στη ζωή μου, αλλά είναι και πολύ αγχωτικός. Νιώθω ότι ωρίμασα μέσα σε μια ημέρα με τη μητρότητα. Όταν γεννήθηκε ο Γιώργος είπα ότι κάνει για 10 παιδιά και δεν θέλω άλλο. Τώρα έχω αρχίσει να το σκέφτομαι και θα το ήθελα πολύ ένα ακόμη παιδάκι».

Τέλος για τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και για τον τρόπο που κατάφερε να τα χάσει, αποκάλυψε: «Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη και ήταν πιο δύσκολο να τα χάσω και επειδή δεν μπορώ να πιέζομαι, άφησα τον χρόνο να περάσει και τα περισσότερα έφυγαν έτσι. Το πρώτο διάστημα με προβλημάτιζαν πολύ έντονα. Θήλαζα τον μικρό και όταν κοιμόταν και περνούσα από έναν καθρέφτη και έβλεπα το σώμα μου. Δεν μου άρεσε».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved