Τα καλύτερα μας χρόνια: Σωτηροπούλου και Θεωνά εξηγούν την επιτυχία της συνεργασίας τους
Showbiz

Τα καλύτερα μας χρόνια: Σωτηροπούλου και Θεωνά εξηγούν την επιτυχία της συνεργασίας τους

Τα καλύτερα μας χρόνια: Η Τόνια Σωτηροπούλου και η Τζένη Θεωνά φέτος πρωταγωνιστούν μαζί στη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ1...

Οι δυο καλές φίλες και συνεργάτισσες, μίλησαν για τη φετινή τους εμπειρία στην κρατική τηλεόραση αλλά και για τα μελλοντικά τους όνειρα σε προσωπικό επίπεδο...

«Ήταν ένα δώρο το ότι ήρθε στη ζωή μου αυτή η δουλειά στη συγκεκριμένη συγκυρία. Μαθαίνω κάθε μέρα, δουλεύω με ανθρώπους που θαυμάζω και βλέπω ένα αποτέλεσμα για το οποίο είμαι πολύ υπερήφανη. Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι συνεργάζομαι με μια γυναίκα σκηνοθέτιδα σε μια τέτοια περίοδο. Τα πιο βασικά που κρατώ είναι οι καινούργιοι μου φίλοι που έκανα, οι παλιοί που ξαναβρήκα και η εκ νέου συνεργασία μας με τη φίλη μας, Κατερίνα Μπέη και φυσικά τον Νίκο Απειρανθίτη», δήλωσε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπε η Τόνια στο ανθρώπινο επίπεδο. Είναι συγκινητικό το ότι γίνεται μια επιτυχία στην ΕΡΤ1. Χαίρομαι που επιτέλους η κρατική τηλεόραση μπήκε με τη μυθοπλασία τόσο δυναμικά στο παιχνίδι. Αυτό που με ενθουσιάζει στη σειρά είναι ότι φωτίζονται πολύ σημαντικά κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα της εποχής μέσα από την ιστορία μιας βαθιά ουσιαστικά δεμένης ελληνικής οικογένειας τα μέλη της οποίας, ενώ οι χαρακτήρες εξελίσσονται και αλλάζουν δραματικά, δεν αμφισβητούν ποτέ το γεγονός ότι θέλουν να είναι μαζί. Πιστεύω ότι είναι μια δουλειά εξαιρετικά γραμμένη με μια πολύ κινηματογραφική ματιά από την Όλγα Μαλέα και τον διευθυντή φωτογραφίας, Βασίλη Κασβίκη. Η αισθητική, τα ρούχα, τα κοστούμια, τα σκηνικά, όλα είναι υπέροχα. Πρόκειται συνολικά για μαργαριτάρι», πρόσθεσε η Τζένη.

Όσο για τις δικές τους ζωές με το πέρασμα των ετών, η Τόνια Σωτηροπούλου δήλωσε...

«Θα ήθελα να είμαι ευτυχισμένη και υγιής και αντίστοιχα οι άνθρωποι που αγαπώ. Ελπίζω επίσης να έρθουν στο δρόμο μου ωραίες δουλειές, μέσα από τις οποίες θα εξελίσσομαι.

Ενώ η Τζένη Θεωνά απάντησε: «Θα ήθελα τα παιδάκια να ζήσουν σε ένα περιβάλλον πιο φιλικό γιατί αυτή η συνθήκη είναι αδυσώπητη. Ελπίζω σε έναν κόσμο που θα είναι πολύ και ουσιαστικά πιο κοντά στα παιδιά. Επιθυμώ να συνεχίσω την καλλιτεχνική διαδρομή μου με συνεργάτες που αγαπώ, όπως είναι η Τόνια και η Κατερίνα Παπουτσάκη και πολλοί ακόμα φίλοι. Επί προσωπικού, θα ζητούσα μεγαλύτερη αποδοχή για τον εαυτό μου και τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ουσιαστικά εύχομαι να κυλήσει όμορφα αυτό το ταξίδι της ενηλικίωσης...»

Πηγή: ΗELLO!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved