Ανδρέας και Δημήτρης Ρόκκος: Στα χνάρια του πατέρα τους, Στέλιου! Και είναι και οι δύο κούκλοι!
Showbiz

Ανδρέας και Δημήτρης Ρόκκος: Στα χνάρια του πατέρα τους, Στέλιου! Και είναι και οι δύο κούκλοι!

Το «μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» αφού και οι δύο γιοι του Στέλιου Ρόκκου -έχει τέσσερα παιδιά, άλλες δύο μικρότερες κόρες- ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ακολουθούν τα χνάρια του στον κόσμο της μουσικής. 

Του μοιάζουν και οι δύο καταπληκτικά, ενώ στις φλέβες του κυλά καλλιτεχνικό αίμα, αφού κι εκείνος όπως ο μπαμπάς του, ασχολείται με τη μουσική.

Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Ρόκκος, ο μεγαλύτερος γιος του τραγουδιστής ο οποίος συνεργαζόταν με τον μπαμπά του σε διάφορες μουσικές σκηνές και νυχτερινά κέντρα επί δέκα ολόκληρα χρόνια, ωστόσο αποφάσισε πριν από περίπου δύο χρόνια να ανοίξει τα φτερά του και να βρεθεί μόνος σε άλλο σχήμα.

Υπηρετεί ένα τελείως διαφορετικό είδος μουσικής από εκείνο του πατέρα του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συγκρούονται σε αυτόν τον τομέα.

«Όταν δουλεύεις με τον πατέρα σου υπάρχουν και οι καλές και οι κακές στιγμές. Με τον πατέρα μου είμαστε φιλαράκια.

Όταν είσαι παιδί κάποιου διάσημου ανοίγουν πόρτες, όμως πίσω από αυτές τις πόρτες υπάρχουν άνθρωποι που σε περιμένουν με… καραμπίνες», έχει δηλώσει ο ίδιος ο Δημήτρης στο παρελθόν για τον Στέλιο Ρόκκο. Δείτε τον παρακάτω σε ένα από τα τραγούδια που ερμηνεύει:

Μεγαλύτερη αδυναμία στον γνωστό τραγουδιστή όμως δείχνει να έχει ο Ανδρέας Ρόκκος ο οποίος σε κάθε του ανάρτηση με τον πατέρα του, τον αποκαλεί ίνδαλμά του ενώ έχει τραγουδήσει πολλές φορές μαζί του μιας και εκείνος έχει αδυναμία στο τραγούδι.

Τα ακούσματα του Ανδρέα είναι πιο κοντά σε αυτά του πατέρα του ενώ πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το τραγούδι του "Κάθε Μέρα" που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ο Ανδρέας Ρόκκος, είναι 29 χρονών και αν και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, δεν εκμεταλλεύεται το όνομά του! Είναι χαμηλών τόνων και ποτέ δεν προκαλεί. Για πολλά χρόνια ζούσε στην Κύπρο με την μητέρα του, Πωλίνα όμως φαίνεται πως τώρα ήρθε η ώρα για να κάνει τα πρώτα σταθερά βήματά του στον χώρο του τραγουδιού.

«Επειδή είμαι ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, πρέπει πρώτα να ωριμάσω καλά φωνητικά και να πατήσω καλά στα πόδια μου και μετά να κάνω τα επόμενα βήματά μου... Μου αρέσει να ερμηνεύω τραγούδια του πατέρα μου, τα λατρεύω. Μεγάλωσα με αυτά και γενικά μεγάλωσα με την ίδια ροκ διάθεση που έχει ο πατέρας μου» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Ανδρέας Ρόκκος.

Όπως θα παρατηρήσετε οι ομοιότητες των δύο τραγουδιστών με τον πατέρα τους είναι πολλές, όχι όμως μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και στη φωνή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved