Σμαράγδα Καρύδη: Δεν φαντάζεστε τι της λένε τα μικρά παιδιά για το «Παρά Πέντε»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν φαντάζεστε τι της λένε τα μικρά παιδιά για το «Παρά Πέντε»

Σμαράγδα Καρύδη: Η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι της Ντάλιας για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης - Φυσικά η συνέντευξή της δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει από την εποχή της σειράς, Παρά Πέντε...

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει σίγουρα ένα πλούσιο βιογραφικό στις πλάτες της με πετυχημένους τηλεοπτικούς ρόλους. Η σειρά, Παρά Πέντε την καθιέρωσε στη μνήμη του κοινού ως Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου, ένας ρόλος - σταθμός για την καριέρα της.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το φινάλε της σειράς και η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου, εκεί όπου και είχαν γυριστεί οι σκηνές από το σπίτι της Ντάλιας.

https://www.instagram.com/p/CMnDTsBpjO7

Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα της συνέντευξής της...

Το Παρά πέντε ξαναπαίζεται σε επανάληψη...

Παίζεται ασταμάτητα και μεγαλώνει γενιές και γενιές. Είναι αστείο, με πλησιά­ζουν παιδάκια στον δρόμο και με ρωτάνε: «Θα κάνετε τρίτο κύκλο;». Τους απα­ντάω: «Ξέρετε οπό πότε έχουμε σταματήσει τον δεύτερο; Εδώ και δεκαπέντε χρόνια!». (Γελάει.)

Υποθέτω πως πάντα υπάρχουν σκέψεις για επιστροφή - ειδικά τώρα που είναι της μόδας τα σίκουελ των παλιών σειρών. Όμως ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει κάνει σαφές ότι δεν θα το ήθελε...

Όχι, ο Γιώργος έχει ανάγκη να κάνει άλλα πράγματα. Και τον καταλαβαίνω από­λυτα, γιατί πιστεύω κι εγώ πως ένας άνθρωπος δεν χρειάζεται να «κάθεται» πάνω στην επιτυχία του και να προσπαθεί να την επαναλάβει.

Η Εθνική Ελλάδος, από την άλλη, είναι μια μεγάλη τηλεοπτική «εκ­κρεμότητα». Μακάρι να μπορούσε να ολοκληρωθεί.

Ναι, αυτή η σειρά ήταν μία από τις «παράπλευρες απώλειες» του' 15. Λόγω των capital controls, δεν στάθηκε δυνατόν να γίνουν τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων στο εξωτερικό, θα μπορούσε να συνεχιστεί, αλλά πώς; Το «παιδί» μου στη σειρά τώρα θα 'χει πάει φαντάρος! Εχει αλλάξει η εποχή.

Τι νοσταλγείς περισσότερο από τα χρόνια της σειράς Στο παρά πέντε και τι χαίρεσαι που άφησες πίσω;

Νοσταλγώ την όρεξη που είχαμε. Και τη χαρά. Χαίρομαι που άφησα πίσω τους δισταγμούς ή τις αναστολές μου για ορισμένα πράγματα. «Μαλάκωσα», αν θες, Ωρίμασα. Έχει και τα καλά της η ωριμότητα.

Πηγή: Περιοδικό ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved