Σμαράγδα Καρύδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν απέκτησε παιδί - Μας τον αποκάλυψε η ίδια
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν απέκτησε παιδί - Μας τον αποκάλυψε η ίδια

Σμαράγδα Καρύδη: Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και πέρασε σε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή.

Η Σμαράγδα Καρύδη συνδέεται με τον Θοδωρή Αθερίδη με μια σχέση αρκετών ετών. Οι δυο τους μάλιστα κατάφεραν να κρατήσουν για μεγάλο διάστημα την κοινή τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γνωστή ηθοποιός στη νέα της συνέντευξη αναφέρθηκε στο εγγόνι που απέκτησε ο αγαπημένος της, αλλά και στον λόγο που μέχρι σήμερα δεν έχει αποκτήσει δικό της παιδί...

Όσο περνούν τα χρόνια, ποιο κομμάτι σου παίρνει το πάνω χέρι: το ανήσυχο, αυτό που θέλει να δοκιμάζει καινούρια πράγματα και να εξελίσσεται; ή το άλλο, που θέλει ένα σταθερό πλαίσιο αναφοράς;

Το τεμπέλικο! (Γελάει.)Όπως λες κι εσύ, υπάρχουν μέσα μου δύο δυνάμεις: μία που με τραβάει να ξαπλώσω και μία που με τραβάει να σηκωθώ. Το σώμα θέλει να παραιτηθεί, αλλά ευτυχώς μπαίνει στη μέση το μυαλό, που ξέρει πως η άλλη δύναμη είναι η καλύτερη, η πιο δημιουργική. Κι έτσι πάω προς τα εκεί που μου λέει το μυαλό μου.

Κυνηγάς τα πράγματα που θέλεις ή αφήνεις να σου τα φέρει η ζωή;

Υπάρχουν πράγματα που κυνηγάω ως ένα σημείο, ως εκεί που δεν γίνομαι εμμονική. Έχω παρατηρήσει βέβαια ότι τα πράγματα που θέλησα πολύ στη ζωή μου, κάποια στιγμή μου ήρθαν, ακόμα και αν δεν ήρθαν την ώρα που τα ήθελα πολύ.


Οι φοβίες σου λιγοστεύουν ή πολλαπλασιάζονται με τα χρόνια;

Αλλάζουν. Φεύγουν οι παλιές, έρχονται άλλες, Μαθαίνω κι εγώ να τις χειρίζομαι καλύτερα. Επειδή μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις κιόλας ότι η φοβία σου είναι μάταιη, παριστάνεις πως δεν τη βλέπεις. Φυσικά, δεν πιάνει πάντα.

Σε μια πολύχρονη σχέση, ποιο είναι το πιο επίφοβο πράγμα που μπορεί να συμβεί;

Πολλά. Να υποστεί, για παράδειγμα, η σχέση μικρές, αόρατες αλλοιώσεις. Να πάψεις να είσαι "φρέσκος" για τον άλλο και να τον διεκδικείς και να σε διεκδικεί όπως την πρώτη ημέρα. Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο.


Σου αρέσει που έγινες «για-τριά», δηλαδή γιαγιά-μητριά;

Ναι, μια χαρά είναι. Εγώ, βλέπεις, δεν έχω υποχρεώσεις, αλλά μόνο τα προνόμιο αυτής της σχέσης. Ο Θοδωρής φυσικά είναι ολότελα τρελός με τον εγγονό του, τον αγαπάει πολύ και κάνει μεγάλες χαρές όταν τον βλέπει.

Πάντα σκεφτόμουν πως -λόγω της εξαιρετικής σχέσης που έχεις με τα ζώα- θα τα πήγαινες καλά και με τα μωρά.

Ναι, περνάω πολύ καλά μαζί τους. Μα ο λόγος που δεν έκανα παιδί δεν είναι επειδή δεν αγαπώ τα παιδιά, αλλά επειδή δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στην καθημερινότητα μιας οικογένειας. Πιστεύω πως αν μου τύχαινε και έκανα παιδί τελικά, θα το αγαπούσα τόσο, που θα του αφοσιωνόμουν απόλυτα και θα ήμουν πολύ κουραστική μάνα. Υπερπροστατευτική.

Πηγή: Περιοδικό OK!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved