Χρύσα Μιχαλοπούλου: Όλα όσα αποκάλυψε on camera για τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο!
Showbiz

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Όλα όσα αποκάλυψε on camera για τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία υποδύεται την  Γαλλίδα Ζορζέτ στις Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτολου τόσο για την πετυχημένη σειρά όσο και για τον έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Αρχικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου ανέφερε: «Έχω βαπτιστεί Χρύσα, Μάρθα, Ελένη, γιατί ο παπάς είχε όρεξη εκείνη τη μέρα. Είχα παίξει στις Μάγισσες της Σμύρνης όταν ήμουν έξι χρονών. Στα 12 έπαιξα στο μιούζικαλ, στο Beauty and the Beast. Μας είχαν πει τότε να μην κοιτάξουμε ποτέ το κοινό. Εγώ το έκανα και έχασα τα λόγια μου… Ήταν σοκαριστικό. Είμαστε 4 αδέλφια και μοιάζουμε όλοι πολύ μεταξύ μας. Με την αδελφή μου που σπουδάζει ηθοποιός, είμαστε ίδιες.»!

Όσο για τις Άγριες Μέλισσες, τόνισε: «Είναι φανταστικό αυτό το πράγμα με τις Άγριες Μέλισσες. Δεν μιλάω καθόλου Γαλλικά κι ας έπαιξα τη Ζορζέτ. Και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι δουλεμένοι πάνω στο εμείς και όχι στο εγώ. Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που βλέπεις ότι σε εμπιστεύονται, θέλεις να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό.»!

Και φυσικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον κριτή του MasterCher και στη σχέση τους εμμέσως,

Τη ρώτησε αν είναι ερωτευμένη και εκείνη του απάντησε «με τι» και ο Γρηγόρης αστειευόμενος της είπε «με τη μπεσαμέλ» και στη συνέχεια της είπε αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι… Η Χρύσα Μιχαλοπούλου χωρίς υπεκφυγές απάντησε: «Περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω φανταστικά… Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη…»!

Και μίλησε και για τη συνεργασία της με τον αγαπημένο της στο ραδιόφωνο: «Μετά μίλησε για την συνεργασία της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: “Είμαι στο Samano Radio,και κάνω εκπομπή. Εκεί κάνει εκπομπή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Για αυτό μπήκα και εγώ»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved