Ζευγάρι της ελληνικής showbiz δύο μήνες μετά τον γάμο του… χώρισε! (Vid & Photos)
Showbiz

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz δύο μήνες μετά τον γάμο του… χώρισε! (Vid & Photos)

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε δύο μήνες μετά το γάμο του!

Δεν πρόλαβαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στις αρχές Γενάρη και…αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί τον περασμένο Ιούλιο, όμως λόγω κορονοϊού θέλησαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα αρχικά με πολιτικό γάμο.

Έτσι, ο γάμος τους έγινε στο Δημαρχείο Κορίνθου απ' όπου κατάγεται η Άννα όπου και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο γαμπρός είχε επιλέξει ένα μαύρο κοστούμι και η νύφη φορούσε ένα υπέροχο πολύ στενό λευκό μακρύ φόρεμα που τόνιζε την υπέροχη σιλουέτα της. Μάρτυρες στην τελετή ήταν ο κολλητός φίλος του γαμπρού Γιάννης Νικηφοράκης και δυο φίλες της Άννας, η Φαίη Μάρα και η Χριστίνα Ντούλα. Μάλιστα βγαίνοντας από το Δημαρχείο τους περίμενε και μία έκπληξη από τους φίλους τους. Όλοι κρατούσαν από ένα... σακί από ρύζι και μόλις τους είδαν να περνούν την έξοδο, τούς... έλουσαν με ρύζι, κάνοντάς τους να... κλαίνε από τα γέλια. Αμέσως μετά την τελετή, το ζευγάρι είχε κανονίσει να γιορτάσει το ευχάριστο γεγονός με ένα γιορτινό τραπέζι στο οποίο θα παρευρίσκονταν μόνο οι γονείς τους καθώς θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί λόγω της πανδημίας.

Ο γάμος τους έγινε αρχές Γενάρη και δύο μήνες μετά δεν είναι πια μαζί σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day!

Όπως ανέφερε το Happy Day, το μοντέλο... Στηβ Μιλάτος έσβησε όλες τις φωτογραφίες της Άννας Παπαϊωάννου στο Instagram και ο γάμος τους έληξε άδοξα!

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπογράμμισε μετά το βίντεο ότι επικοινώνησε η εκπομπή με τον Στηβ Μιλάτο και επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους και η απόφασή τους είναι οριστική!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ παρακάτω αλλά και φωτογραφίες από τον γάμο τους τον Γενάρη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved