Ρίκα Διαλυνά: Η άλλοτε απόλυτη καλλονή του κινηματογράφου αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της
Showbiz

Ρίκα Διαλυνά: Η άλλοτε απόλυτη καλλονή του κινηματογράφου αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Και ποιος δεν έχει θαυμάσει την Ρίκα Διαλυνά; Και δεν μιλάμε φυσικά για τις ταινίες της μόνο, αλλά για την αυτή την υπέροχη εικόνα της που ακόμη και σήμερα φροντίζει ευλαβικά.

Γοητευτική, πάντα λαμπερή και με εμφάνιση που πολλές κυρίες έχουν ζηλέψει η ηθοποιός διατηρεί τη φρεσκάδα της δίχως να δίνει σημασία σε έναν ηλικιακό αριθμό.

Η Ρίκα Διαλυνά, είναι από τις γυναίκες που μπορεί να σου πει το πιο προσωπικό μυστικό της και ας σε γνωρίζει μόλις λίγη ώρα. Μόνο την ηλικία της δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ. Ίσως να φρόντισε ακόμη και η ίδια να την ξεχάσει.

Για την «απόλυτη καλλονή του κινηματογράφου», η γυναίκα δεν έχει ηλικία. «Ξέρεις τι απαντούσε ο Τσοχατζόπουλος όταν τον ρωτούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου "τι ώρα είναι;". Ό, τι ώρα θέλετε, πρόεδρε". Αυτό απαντώ και εγώ όταν με ρωτούν "πόσο χρονών είσαι;". "Ο, τι ηλικία θέλετε έχω. Φτάνει να είστε εσείς ευχαριστημένοι". Αν μπει κανείς στο Ιντερνέτ θα δει να γράφουν επτά διαφορετικές ηλικίες. Δεν έχουν βάλει, όμως, τη σωστή. Δεν θέλω να με επηρεάζει η ηλικία», λέει η ίδια στο περιοδικό Gala και συνεχίζει:

«Μπορεί να είσαι 90 ή 100 ετών και μέσα σου να αισθάνεσαι μόλις σαράντα. Εγώ δεν έχω ηλικία. Πολλοί πιστεύουν ότι πηγαίνω στα ινστιτούτα ομορφιάς και κάνω λίφτινγκ. Και από τα ινστιτούτα μου ζητούν να τους επισκέπτομαι για να κάνουν διαφήμιση στα μαγαζιά τους. Δεν πάω όμως. Περιμένω τη μέρα που θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα μου πουν:

"Κυρία Διαλυνά, ελάτε, θέλουμε να σας προτείνουμε αυτή τη φορά να διαφημίσετε μια γυναίκα 200 ετών!". Εκεί, ναι, θα πάω! Ένα είναι το μυστικό ομορφιάς μου, ότι δεν έπεφτα ποτέ στο κρεβάτι χωρίς πρώτα να καθαρίσω το πρόσωπο μου από το μέικ απ», εξομολογείται.

Κι αν το σκεφτείς καλύτερα θα διαπιστώσεις πως ναι, αυτό είναι το απόλυτο μυστικό για υγιή και φρέσκια επιδερμίδα σε οποία ηλικία κι αν είσαι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved