Σαλαγκούδη: «Όταν η προσωπική μου ζωή ήταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, ναι, με ζόρισε»
Showbiz

Σαλαγκούδη: «Όταν η προσωπική μου ζωή ήταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, ναι, με ζόρισε»

Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που την έκανε να πει το «ναι» στο ριάλιτι επιβίωσης, για την προβολή της προσωπικής της ζωής και πόσο αυτή έχει επηρεάσει την εικόνα που έχει βγάλει προς τα έξω.

Ποιος ήταν ο κύριος λόγος που πήγες στο Survivor; Τα χρήματα; Η επιστροφή στην τηλεόραση; Ή αυτό που λένε οι περισσότεροι, η εμπειρία;

«Μην το υποτιμάς το τελευταίο, γιατί είναι όντως μια συγκλονιστική εμπειρία. Μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου».

Λένε για σένα ότι έχεις λυμένο το οικονομικό σου ζήτημα.
«Η αλήθεια είναι ότι ήμουν σε μια άσχημη φάση επαγγελματικά γιατί λόγω πανδημίας είχαν ακυρωθεί δύο πρότζεκτ που συζητούσα. Όχι, δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχει λυμένα τα θέματα του. Δουλεύω από πολύ μικρή. Δεν καταλαβαίνω γιατί το να είσαι πολιτικός σημαίνει αυτόματα ότι έχεις μια καλή οικονομική κατάσταση. Αν είχαμε τόση δύναμη οικογενειακά, το Survivor θα ήταν, το τελευταίο βήμα που θα έκανα τηλεοπτικά στη ζωή μου. Να εκτεθώ έτσι σε τόσο κόσμο...»

Είχες άγχος να μην κάνεις κάτι και θίξεις την οικογένεια σου;
«Όταν ήμουν μικρή, είχα αυτό το άγχος γιατί μεγάλωσα σε ένα πολιτικό περιβάλλον. Ζώντας σε μια πόλη πιο μικρή, όπως η Θεσσαλονίκη, ένιωθα το βάρος του ονόματος, δεν ήθελα να ακούγονται πράγματα για την οικογένεια μου».

Ήσουν το καλό κορίτσι του σχολείου, με αριστεία και διαγωγή κοσμιοτάτη;
«Νομίζω ότι μέσα μου είχα πάντα ένα επαναστατικό μικρόβιο. Καλό κορίτσι ήμουν όμως.»

Με τι βαθμό τελείωσες;
«18,6 νομίζω. Μετά σπούδασα στο Αριστοτέλειο. Εκεί έκανα και το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα.»

Σκέφτηκες ποτέ να γυρίσεις στη Θεσσαλονίκη;
«Πολλές φορές. Ειδικά στις αρχές, όταν είχε ακυρωθεί το συμβόλαιο μου στην ΕΡΤ και δεν πήρα τα χρήματα μου. Είχα υπογράψει τον Σεπτέμβριο για έναν χρόνο, η εκπομπή ξεκίνησε Νοέμβριο και τον Ιούνιο έπεσε το μαύρο. Ο κόσμος δεν είχε προλάβει να με δει και πολύ γιατί ήταν η σεζόν με τις συνεχείς στάσεις εργασίας. Κάθε μέρα στήναμε μια εκπομπή που δεν ξέραμε αν θα προβληθεί. Δέκα λεπτά πριν βγούμε στον αέρα, μας έπαιρναν οι συνδικαλιστές και μας έλεγαν «Μην τολμήσετε να βγεις στον αέρα, στάση εργασίας». Είχαμε φτάσει να βγαίνουμε μία φορά την εβδομάδα»

Όταν είσαι στην τηλεόραση, είναι επόμενο να ασχολούνται και με την προσωπική σου ζωή. Θεωρείς ότι έκανε κακό στην εικόνα σου η σχέση που είχες τότε;
«Το παιχνίδι της προβολής της ιδιωτικής ζωής δεν μπορώ να το παίξω. Δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Όταν η προσωπική μου ζωή λοιπόν ήταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, ναι, με ζόρισε».

Όταν τελείωσε αυτή η σχέση έφυγαν άνθρωποι από δίπλα σου;
«Αυτό το έχω ζήσει από την οικογένεια μου. Να είναι κάποιος κοντά σου επειδή έχει κάτι να κερδίσει. Οπότε είμαι συνηθισμένη. Τα σκαμπανεβάσματα της πολιτικής -ο πατέρας μου έγινε υφυπουργός και μετά δεν ήταν- είχαν σίγουρα αντίκτυπο στο περιβάλλον μας. Εμείς ακολουθούσαμε αυτούς τους κραδασμούς. Έχω θωρακίσει πλέον τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε η ίδια στο περιοδικό ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved